Zavrieť

Porady

Kúpa staršieho domu

Ahoj Poraďáci, rozmýšľam o kúpe staršieho domu, mám už aj niekoľko ponúk z realitiek, chcel by som sa však spýtať tých, ktorí už v minulosti starší dom kúpili a rekonštruovali alebo opravujú dom po rodičoch na čo si dávať pozor a aké sú približné náklady na zateplenie, napojenie domu na vodovod a kanalizáciu, výmenu okien, podláh, fasádu a či by takýto krok urobili znova. Zaujímajú ma tiež všetky typy a triky, aká je napríklad ekonomika kombinovaného vykurovania - plyn plus tuhé palivo, alebo sa viac oplatí iba jedno z nich, taktiež vaše prípadné skúsenosti so zásobnikmi flaga plyn. Vopred ďakujem za všetky názory, rady a pripomienky.
Usporiadat
Téma je uzavretá.
ivso ivso

ivso je offline (nepripojený) ivso

My sme tiež kúpili starý dom a prerábali ho - takmer celý sme ho zbúrali a nakoniec sme ľutovali, že sme ho nezbúrali úplne. Jednoznačnou výhodou bol však pozemok - my sme mali šťastie na upravenú záhradu s ovocnými stromami.
0 0
220870 220870

220870 je offline (nepripojený) 220870

Remeselník,stavbár.
Sme rekonštruovali jeden dom na kľúč.By som povedal že nenáročný zákazník by vymenil kotol postavil krb a urobil novú kúpelňu asi za 300 000.Ale to bol náročný zákazník a rekonštrukcia stála cez 1 500 000 .Ak by nemal bubáky tak tam nemusel ani krížom slamu preložiť a rovno sa presťahovať.
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft


Porušuješ Etiketu Porady:
https://www.porada.sk/t216110-etiketa-porady.html
"Zadávanie otázok

Otázky zadávam samostatne, nie v rámci iných otázok alebo debát."
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať