lenkak
Ja som si to sama napísala, všetko bolo v poriadku, len som si to spravila 2x, jedno som si dala opečiatkovať od hygieny pekne som si to zviazala hrebeňovou väzbou malo to totiž aj s výrobou okolo 20 strán, a vycapila som si to do predajne (respektíve mamina si to tam vycapila) a keď prišli na kontrolu len kukali. Ešte niekde mám aj tabuľku ako presne čistiť a umývať predajňu, čím a kedy. To sa im veľmi páčilo.
Lenka, prosim, ta, ja tiez potrebujem HACCP, maminka bude otvarat predajnu zdravej vyzivy. Uz som kontaktovala jedneho pana z HACCP, pozerali sme na to s maminkou, ale zda sa nam to trosku drahe. Pokial je moznost urobit to za menej, vzdy je to plus pre zacinajucu (a nie len zacinajucu) firmu.
Chcela by som ta preto poprosit o radu:
1. Je, prosim ta, nejaky podklad, ktoreho sa mozem pri vypracovavani drzat? Citala som tvoj HACCP. Budeme sa zaoberat vylucne predajom tovaru, nie pripravou stravy a tak neviem, co by tam malo byt odlisne od vasho HACCP.
2. Ak by som sa rozhodla vypracovat HACCP sama, kam to treba dat odobrit - len na hygienu?
Dakujem ti za kazdu radu a prajem ti pekny den.