Nataša
10.06.05,08:30
Pracovník bol celý máj PN. Vo výkaze do SP sa mi pracovník vôbec nezobrazil. Je to tak správne, nemám ho tam dopísať s nulovými VZ?
evae
10.06.05,06:32
daj ho s nulovym, musis ho tam uviest, ked je prihlaseny, aby oni vedeli co sa deje. keby si ho nedala, mozno by to nechopili na prvy krat ;)
Hronská Iveta
18.06.05,11:05
Pracovník bol celý máj PN. Vo výkaze do SP sa mi pracovník vôbec nezobrazil. Je to tak správne, nemám ho tam dopísať s nulovými VZ?Pravdou je, že Olymp na výkaz takéhoto pracovníka skutočne nedá. Nedá ho tam z toho dôvodu, že na výkaze sa majú uvádzať len tí, ktorí majú vymeriavací základ. Keďže tento pracovník vymeriavací základ nemá, Olymp ho na výkaz nedá. Budeme to však musieť ešte preveriť na SP, či nenastali v tomto smere nejaké zmeny a v prípade, že nastali, bude to do najbližšieho upgrade upravené.
Hronská Iveta
20.06.05,09:38
Otázku sme dnešným dňom konzultovali na pobočke SP. Záver je taký, že ak máte aspoň jedného zamestnanca, ktorý má vymeriavací základ, tak sa tam uvedie len takýto pracovník, ostatní, ktorí napr. z dôvodu PN, MD, ... nemajú vymeriavací základ, takýto sa na prílohe neuvádzajú. Takto to urobí aj program Olymp, takže OK.

V prípade však, že v niektorom mesiaci nemáte ani jedného pracovníka s vymeriavacím základom, vtedy je potrebné na SP odovzdať 1 list výkazu s 0, čo už program Olymp nedokáže urobiť, výkaz je potrebné urobiť ručne.