Bejka74
18.05.09,13:48
Pekný deň prajem všetkým.....
Chcela by som sa opýtať niekoho, kto už má v tom prax....
Začínam podnikať v gastre a potrebovala by som vedieť či ku každému jedlú v ponuke treba aj kalkuláciu a presnú receptúru, že presne koľko čoho má ísť na dané jedlo..napríklad na takú pizzu, koľko treba presne surovín a na koľko osôb to je....tak ako používajú kuchári v reštauráciach technologie a potom sa píšu stravné listy....či to treba aj v podnikaní.....
No dôfam, že som sa opýtala dosť jasne, znie to akosi ťažko, ale dúfam, že ma niekto pochopí čo som chcela tým povedať....
Veľmi pekne ďakujem....začínam, tak veľa veci sa pýtam.....
Chcela by som sa opýtať niekoho, kto už má v tom prax....
Začínam podnikať v gastre a potrebovala by som vedieť či ku každému jedlú v ponuke treba aj kalkuláciu a presnú receptúru, že presne koľko čoho má ísť na dané jedlo..napríklad na takú pizzu, koľko treba presne surovín a na koľko osôb to je....tak ako používajú kuchári v reštauráciach technologie a potom sa píšu stravné listy....či to treba aj v podnikaní.....
No dôfam, že som sa opýtala dosť jasne, znie to akosi ťažko, ale dúfam, že ma niekto pochopí čo som chcela tým povedať....
Veľmi pekne ďakujem....začínam, tak veľa veci sa pýtam.....