keithleen
21.05.09,12:43
Prosim na aku osobu sa obratit, ak by som potrebovala aby mi pomohol s postupnostou krokov pri konkretnom podnikani? Pomohol pri krokoch so zamerom, zhodnotil financnu situaciu a pod.Na zaklade coho sa rozhodnem, ci sa do toho pustim. Ako najst takehoto kompetentneho cloveka? Mozno nejaky poradca alebo neviem ako sa spravne volaju. Dakujem
misomiso
21.05.09,10:53
Oni sa volaju rozne, spolocne maju to, ze beru dost penazi a nikdy vopred nezistis, nakolko je taky clovek naozaj kompetentny a ci ma nejake skusenosti.

Tu na Porade najdes vsetko, navyse zadamo, ak trocha polistujes v temach. Ostatne je na tebe, konecne rozhodnutie za teba aj tak nikto nespravi a uz vobec za taketo rozhodnutie nebude niest zodpovednost.
keithleen
21.05.09,11:02
Ja viem, ze rozhodnutie je na mne, len si absolutne neviem predsavit kolko financnych prostriedkov budem potrebovat, ci sa na to vobec dat. Ak by mi povedal horibilnu sumu, tak viem zvazit, ci ano, ci nie. Nejaka postupnost krokov, co kedy, kam, ako - je toho vela. A keby mi niekto kompetentny povedal, ze toto a toto treba, viem zacat na tom pracovat. Ale takto netusim co by ma vsetko cakalo. Bavili sme sa o tom s priatelom, ze by sme si taketo "uvodne" stretnutie zaplatili, ak by to nebolo extra drahe. Neviem ci su to nejake pravnicke firmy, alebo ako. Aj tak dakujem :-)
misomiso
21.05.09,11:29
Stale si myslim, ze medzi beznymi ludmi, ktori podnikaju (ci uz tu na Porade alebo v okruhu znamych) najdes ovela fundovanejsie rady.

Ja ked som zacinal, tak som zbehol za znamym, co ma firmu a opytal som sa ho par stupidnych otazok ohladne legislativy a byrokracie. Nejake vypocty ohladne kapitalu si aj tak musis spravit sama podla toho, v akejoblasti ches zacat. Alebo si myslis, ze najdes cloveka, ktory radi univerzalne a bude poznat kazdu oblast podnikania (ktorych je cca 10.000) lepsie ako ty?
keithleen
21.05.09,11:38
No ano, len nikto z mojich znamych nepodnika, cize sa nemam na koho obratit, mozem skusit len web. A takto sa budem musiet na kazdu vec niekoho tuto pytat. No ale asi budem musiet, inak to asi nepojde :-)
padro
21.05.09,11:39
nehladate niekoho kto by podnikal za vas? mimotemy .... ja si myslim ze toto proste patri k podnikaniu, vsak stele treba nieco riesit
Gabi03
21.05.09,11:42
No ano, len nikto z mojich znamych nepodnika, cize sa nemam na koho obratit, mozem skusit len web. A takto sa budem musiet na kazdu vec niekoho tuto pytat. No ale asi budem musiet, inak to asi nepojde :-)

Nebudeš sa musieť na každú vec pýtať, pretože som si istá, že 99% tvojich otázok už tu je zodpovedaných.

Inak možno by ti za poplatok vedel poradiť právnik v oblasti obchodu a ale aj účtovník - ekonóm.
misomiso
21.05.09,18:56
Eserocku ti dnes zalozia na kluc uz aj pod 500 EUR a za mesiac, a ostatne uz potom ide ako po masle :)
keithleen
21.05.09,19:44
Dakujem vam. Ja som zivnostnicka, takze sro-cku zakladat nechcem, chcem to mat na zivnost. Popozeram starsie prispevky a uvidime, co najdem. Vdaka vsetkym :-)
peterjazz
22.05.09,21:48
najlepsie ti poradi IVO TOMAN, myslim ze je najuznavanejsi...Peter
Dáša_
23.05.09,12:09
najlepsie ti poradi IVO TOMAN, myslim ze je najuznavanejsi...Peter


a najde sa tu nikto, kto jeho semináre absolvoval?