RooTko
13.08.05,08:36
Dobry den. Mam kupeny software trell na blokovanie v predajni no neviem ako ho mam nahlasit na danovom urade... staci mi vymysliet si cislo a typ ERP alebo treba servisneho technika? mam normalny pc... na co slouzi fyskalny modul? je mi to potrebne? ako mam vyplnit pokladnicnu knihu: typ pokladne, VRC pokladne? prosim pomoste
Dakujem
adam
13.08.05,11:39
Ja mám kúpený soft na PC pokladňu z MRP a hneď pri kúpe som dostala certifikát. Tam je uvedený typ pokladne, výrobné číslo, platnosť certifikátu a inštaloval mi ho servisný technik. Po inštalácii mi PC zablomboval. Ak je ten program určený pre reg.pokaldne, podľa mňa Ti mal predajca takýto certifikát dodať spolu s programom. Počkaj však aj na vyjadrenie niekoho iného. Nerada by som mýlila druhých.....:)
bepo
13.08.05,13:40
Fiškálny modul eviduje tržby a je urobený tak aby sa do neho nedali robiť zvonku zásahy,mal to prísť nainštalovať technik a zaplombovať,dodávajú k nemu certifikát ktorý sa predloží na DU spolu s pokladničnou knihou kde je potvrdenie technika o inštalácii.Tam pridelia číslo pokladne.
ejo17
26.02.08,12:43
Priatelia,

aj ja momentalne riešim pokladňu Trell. Výrobca je z ČR a poradil mi aby som si zistil či momentálne na Slovensku je potrebný fiškálny modul alebo nie. Ak ano, oni certifikát platný pre Slovensko nemajú, len pre ČR. Preto mi prosím poradte je fiškálny modul povinný, alebo je to dobrovolný doplnok? Vo vyhláške stojí: ...je povinný mať registračnú pokladňu ALEBO fiškálny modul.
Poradte prosím, ak fiškálny modul nieje povinný Trell by mi vyhovoval dokonale

Vopred ďakujem:o
ejo17
26.02.08,13:06
..aby som doplnil otazku. Vyhovuje Trell slovenskej legislatíve hoci nemá certifikát a fiškálnu pamäť?