janka.mo
20.11.09,13:48
Dobry den, potrebovala by som poradit....
robila som danove priznania za rok 2008 cez stranku drsr.sk. ulozila som si to podla nich do suboru xml. teraz mi volal klient, ze potrebuje este kopiu a ja ju cez tu stranku nemozem vytlacit. vypise mi tam, ked vlozim subor na otvorenie nespravny vstupny XML subor pre dane tlacivo. Teraz neviem, co mam robit, pretoze klient kopiu co som mu dala, tak niekde zapotrosil a ja ju v listovej podobe nemam... som myslela, ze ked som si to takto ulozila tak to budem moct v pohode kedykolvek otvorit. Neviete mi prosim poradit, ci nemam nieco zle nastavene? pretoze niektore priznania mi otvori a niektore nie....

Ospravedlnujem sa, ak som tuto moju otazku zle zaradila, ale nevedela som, kam.....

dakujem
Dav
20.11.09,14:03
Aj ja som sa už na to spoliehala.
Moja skúsenosť - z dostupných podkladov vypracovať nové daňové priznanie.
Možnosť č. 2. - poslať klienta na daňový úrad po kópiu. Keď zaplatí za každú stranu, pochopí, že na kópiu daňového priznania má dávať pozor.
Do budúcna - nechávať si najdôležitejšie strany DP vytlačené doma.
Zoltán Kovács
20.11.09,14:16
DP vyplňované cez drsr.sk treba ukladať ako pdf súbor. Potom po spustení ich stránky a kliknutí na uložený súbor nebude žiadny problém s vytlačením. Roky tak robím, a aj do archívu takto odkladám všetky DP.
tuta
20.11.09,14:27
Aký prehliadač používaš? Minulý rok som mala problémy s firefoxom a tak má skúsenosť, že tlačiva cez stránku drsr vypĺňam jedine cez internet explorer.
Aj súbory uložené vo formáte xml sa cez tento prehliadač dajú v pohode natiahnuť. a opätovne načítať do tlačiva DP.
Ešte mi zišlo na um, či zadávaš správne tlačivo DP, vieš každý rok sa totiž mení :D
Dav
20.11.09,14:45
DP vyplňované cez drsr.sk treba ukladať ako pdf súbor. Potom po spustení ich stránky a kliknutí na uložený súbor nebude žiadny problém s vytlačením. Roky tak robím, a aj do archívu takto odkladám všetky DP.
Ďakujem. Zase som sa naučila niečo nové.
janka.mo
20.11.09,14:53
dakujem vam vsetkym co ste reagovali.... ale musim sa priznat, ze chyba nebola v stranke, ale vo mne..... namiesto typu B som dala tlacivo typ A...... doslo mi to, ked som tu temu zalozila.... :)
ale aspon som o nieco mudrejsia a budem si predsa len tlacit kopiu aj pre seba, keby nieco..... a ukladat to v pdf....
este raz vdaka..