Monka
06.09.05,11:52
Ahojte,

účtujem v sústave JÚ a v programe PRO-FIT.Chcem si zakúpiť program ALFA, tak sa Vás chcem spýtať, dá sa naučiť pracovať s tým? Alebo by som mala ísť na kurz, kde sa to naučím. Je to ťažké začať pracovať s Alfou ako samouk? :o
Ajuška
06.09.05,09:56
...záleží od Tvoje trpezlivosti a zvedavosti. Navigácia je však úplne bombová. Takže dá sa to naučiť...
ormika
06.09.05,10:30
A môžem povedať, že je SUPER! Pracovala som aj s inými softami, ale tento je na prvom mieste. Odporúčam!!!
Heni
06.09.05,11:01
aj ja odporúčam, hlavne teraz majú akciu - super ceny :)
MajkaZB
06.09.05,11:22
Alfa je naozaj super. Mam už za sebou 7 programov ale na prvom mieste je u mna Alfa ako aj Omega - podvojne učto. Nebojte sa, ja som bola tiez samouk a v pohode som to zvladla. Tak veľa štastia.
urs
06.09.05,12:01
Môžem potvrdiť dobré skúsenosti. Hlavne keď som mala MRP......
Ale na ALFU nedám dopustiť. A dopručujem kúpiť aj OLYMP - mzdy.
Vera
06.09.05,12:59
No ja Vám napíšem zase negatívnu skúsenosť, síce sa netýka programu -ale dodávateľa (??kros??). Teta si u nich telefonicky objednala Alfu a za tri mesiace jej neboli schopní zaslať ani len faktúru, po ďaľšom telefonickom rozhovore povedali, že ju zašlú a doteraz (je to možno aj vyše mesiaca) neprišla, čiže soft stále nemá ... Neviem, či má smolu, alebo je to u nich normálne.

Mne sa to zdá divné, lebo všetci si to tu chvália a my nevieme čo sa to deje??
Manual
06.09.05,13:53
Vierka, to čo píšeš, nie je u nich normálne. !!! Preklep sa stáva aj v "dobrých rodinách" Nerobím im reklamu, len som zosumarizoval spoluprácu s nimi.
Pekný deň želám...
Vera
06.09.05,14:03
Veď práve to mi nejde do hlavy, ja som tiež dala na kladné referencie poraďákov - tiež som tetu presviedčala, že to musí byť nejaké nedorozumenie :-(. škoda, že je to práve u nás ... ale ja som robila v demoverzii a môžem tiež pridať len a len súhlas.

Teta sa tiež naučila v demoverzii veľmi rýchlo obzerať a pritom nie je vôbec PC typ :-)
Manual
06.09.05,14:07
Najlepšie im napísat e-mail, majú to čierne na bielom, možno niekto tam zabudol....
aj keď nemal...neviem, držím Ti palce pri práci s ňou.
Pekný deň želám...
hlavacikova
07.09.05,12:35
Je to velmi jednoduche, naucis sa to z manualu uplne sama
Heleč
07.09.05,15:02
No ja Vám napíšem zase negatívnu skúsenosť, síce sa netýka programu -ale dodávateľa (??kros??). Teta si u nich telefonicky objednala Alfu a za tri mesiace jej neboli schopní zaslať ani len faktúru, po ďaľšom telefonickom rozhovore povedali, že ju zašlú a doteraz (je to možno aj vyše mesiaca) neprišla, čiže soft stále nemá ... Neviem, či má smolu, alebo je to u nich normálne.

Mne sa to zdá divné, lebo všetci si to tu chvália a my nevieme čo sa to deje??
To je všetko o ľudoch.
ALFA - super program, aj zamestnanci.
HYPO - dobrý program, veľmi slabý zamestnanci. (Tý ktorý prichádzajú do kontaktu zo zákazníkom.)
Obidva progrmy sú produktom jednej firmy. Mala si asi smolu, že si natrafila na nejakého slabšieho . . . BEZ REKLAMY
Takže musíš zvážiť ktoré prevyšuje.
bef
07.09.05,19:58
Ja sa môžem iba pripojiť ku všetkým spokojným či už s Alfou alebo firmou Kros.
V pondelok som si vyplnením kontaktného formulára na www.kros.sk (http://www.kros.sk/) objednala doplnenie programu o valutovú pokladňu a hneď mi prišlo potvrdenie prijatia môjho mailu a na moje veľké prekvapenie už dnes (v stredu) som poštou dostala cédečko s novou verziou programu. Sama som nepočítala s takou rýchlosťou.

Alfu sa naučí aj laik vďaka veľmi dobre napísanej príručke.:)
Janiela
08.09.05,04:31
Pracujem na ALFE ale aj MRP (mám aj zakúpené). Myslím, že oba programy sú super. S objednávkami som zasa mala problémy práve v MRP, pri zakúpení miezd. Bol to veľmi dlhý proces.
martina fafrakova
08.09.05,04:55
Ja som si v pondelok objednala Alfu cez internet a na moje veľké prekvapenie som
ju už v stredu obdržala. Nepoznám tento program, lebo pracujem v MRP - podvojné
účtovníctvo a mzdy. S týmto programom som spokojná. Večer si pozriem Alfu a dúfam,
že ju zvládnem. Pri problémoch mi iste pomôže Porada ako veľa krát, za čo som všetkým vďačná. Ďakujem.
UCET
08.09.05,15:09
ja pracujem s Alfou 6 rok a je to super uplne jednoduchy soft i ked by ho uz pomaly trebalo zacat modernizovat. a co sa tyka objednavok v krose nikdy som necakal dlhsie nez 3-4 dni;)
MarianaSalko
13.09.05,13:43
mam tiez skusenosti s Alfou - je skutocne jednoducha na ovladanie a naucenie sa v nej robit. Jedinu vyhradu v nej mam - vyhladavanie v pen.denniku je urobene velmi mizerne... na druhej strane aj o tom je cena toho programu, urcite ma svoje vyhody.... a je to dost dobre funkcna firma, skutocne promptne reaguju na maily, objednavky, otazky... sleduju legislativne zmeny a vcas zasielaju upgrade, kt. je mozne priebezne stahovat na nete... (za rocny poplatok - samozrejme...)
DanielaSL
18.09.05,18:16
Ja som tiež spokojná s Alfou, naučila som sa v nej robiť sama. Najprv som mala demo , ale keďže som sa už blížila k obmedzeniu tak som využila jesennú zľavu. V nedeľu večer som si cez net objednala a v utorok som mala. Pekne zabalené všetko v krabici aj spolu s faktúrou.
Dedo_Mraz
26.09.05,15:00
Som živnostník popri zamestnaní a samouk v Alfe, a ako samouk môžem Alfu len odporúčať. Celkovo som rád, že som objavil nielen Alfu, ale aj www.porada.sk (http://www.porada.sk/), tú nekonečnú studnicu múdrosti a vedomostí... :)
JU je veľmi zaujímavá oblasť, šprtám sa v ňom už asi týždeň a nie a nie sa ho nabažiť. :))
luebchenko
11.11.05,08:32
Neviete niekto, nechystajú krosáci nejaké vianočné zľavy :D? Nie že by Alfa bola nejako extra drahá ale ved sme ekonomovia a babka k babce......
renča1
11.11.05,08:38
minulý rok takto koncom novembra , začiatkom decembra bola akcia na ALFU,kde aj ja som využila túto akciu. V akci bolo zahrnuté, všetky zmeny na rok , čo sa týkalo programu. Čiže zadarmo na celý rok. Počkaj , alebo sa tel.opýtaj ja si myslím, že určite bude.
jjaajjaa
11.11.05,23:28
Volala som do Krosu min. týždeň - zľavy vraj budú krátko pred Vianocami.
jjaajjaa
11.11.05,23:33
Alfa, Olymp aj Omega sú super.Som ich užívateľom už 7 rokov a môžem tie programy všetkým iba vrele doporučovať. Učila som sa s nimi pracovať sama a aj keď nie som génius, zvládla som to celkom ľahko.
Čo sa týka objednávania, najrýchlejšie je vložiť im peniažky za program na účet a do 2 dní to máte doma.
Janka6685
12.11.05,08:49
Volala som do Krosu min. týždeň - zľavy vraj budú krátko pred Vianocami.To je super. Aj tak sa ma snúbenec pýtal, čo chcem na Vianoce a Alfu som chcela kúpiť tak či tak....ešte keď ju tu tak chválite...

Zatiaľ mám demoverziu a podľa mňa je to výborný soft.
ajobs
12.11.05,08:56
To je super. Aj tak sa ma snúbenec pýtal, čo chcem na Vianoce a Alfu som chcela kúpiť tak či tak....ešte keď ju tu tak chválite...

Zatiaľ mám demoverziu a podľa mňa je to výborný soft.
A čo keby ti snúbenec pribalil k Alfe (soft) aj Alfu Romeo, to by boli Vianoce.:) :eek:
Janka6685
12.11.05,09:02
A čo keby ti snúbenec pribalil k Alfe (soft) aj Alfu Romeo, to by boli Vianoce.:) :eek:
:D :D :D ...

Ževraj mi na začiatok bude stačiť malý Fiatik, aby som nerozbila hneď taku mašinu. Ale ja chcem peugeot, najlepšie 307 CC.

Šoferovať už viem....už len vodičak...:rolleyes:
felama
03.11.06,09:10
Ja pracujem s Alfou už niekoľko rokov, je dobrá, iné softvéry som neskúšala, kamarátka robí v MRP, ešte pod Dos-om, no to je neporovnateľné s Alfou. Práve teraz sa rozhodujem aký softvér si zakúpim na podvojné, ale asi OMEGU. Poraďte mi so softvérami na podvojné? Ďakujem, pozdravujem všetkých.
LubenaK
03.11.06,10:41
Kros poriada v novembri sériu Seminárov - bezplatných predvedení programu OMEGA a OLYMP. Na týchto seminároch si môžete objednať programy s 15% zľavou. Vstup je voľný. Termíny sú zverejnené na ich stránke.
victoria
03.11.06,10:57
Ja mám zakúpenú OMEGU, robila som v Pohode a v práci mám Money S3 ale ak mám pravdu povedať OMEGA mi pripadá najjednoduchsia a najprehľadnejšia.