BZ spol. s r.o.
14.09.05,13:13
Chcem sa spýtať, či niekto účtuje v ESETE? Mám taký problém, že mi netlačí mäkčene a dĺžne. Mám novo nainštalovaný Windows XP a vraj to nekomunikuje!
Poraďte súrne!
liba2
04.10.05,14:49
Chcem sa spýtať, či niekto účtuje v ESETE? Mám taký problém, že mi netlačí mäkčene a dĺžne. Mám novo nainštalovaný Windows XP a vraj to nekomunikuje!
Poraďte súrne!Programy od Eset pracujú pod DOS-om. Aj keď zmeníš klávesnicu z QWERTZ na QWERTY zdanlivo píše znamienka do programu ale pri tlači ich ignoruje.
Odporúčam kúpiť moderný softvér.
bepo
04.10.05,15:05
Ak používaš DOS-ovské verzie účta a k tomu laserovú tlačiareň ktorá funguje iba pod Win tak to nerozchodíš.Riešenia sú dve-kúpiť si laserovku ktorá tlačí aj pod DOS-om ale je dosť drahá alebo od MRP si kúpiť Tlačového manažéra-stojí okolo 900 Sk. Na ich web stránke je demo Tlač manažéra,ak to funguje tak treba kúpiť.
liba2
04.10.05,15:24
Ak používaš DOS-ovské verzie účta a k tomu laserovú tlačiareň ktorá funguje iba pod Win tak to nerozchodíš.Riešenia sú dve-kúpiť si laserovku ktorá tlačí aj pod DOS-om ale je dosť drahá alebo od MRP si kúpiť Tlačového manažéra-stojí okolo 900 Sk. Na ich web stránke je demo Tlač manažéra,ak to funguje tak treba kúpiť.Eset-programy netlačia znamienka ani s obyčajnou HP tlačiarňou. Mám vlastnú skúsenosť, že čím modernejšia tlačiareň, tým horšie výstupy z programov Eset. Je tam totiž ešte aj nastavenie počtu riadkov dlhšie ako je v súčasnosti obvyklé (presne posledné 2 riadky nové tlačiarne vôbec nevytlačia, alebo na nový list len 2 riadky, čo je v účtovníctve oničom. Treba sw chytiť a vyhodiť von oknom).