Mrg
25.01.10,14:27
zdravím, mám triviálnu otázku /žiadne skúsenosti/, chcem sa opýtať, ako zapĺňate tovarovými fotkami svoj e- shop ? Viem, že sa dajú kopírovať fotky od fotiek dodávateľa /pokiaľ ich má vytvorené a nie je ich veľa/, pri väčších množstvách tovaru vraj na to existujú súbory na stiahnutie/ale neviem, aké a ako sa volajú ?/a čo v prípade, ak si nakúpený tovar musím sám pofotiť a uložiť do e -shopu, ako to urobiť, aby to vyzeralo profesionálne a nie aby mi tam v pozadí bolo vidieť napr. plávajúcu podlahu ? Sú na to nejaké free download programi ? Ďakujem za odpoveď
nakupdomov
25.01.10,14:10
odfotiš fotku a upravíš vo photoshope..
ja dávam všetky foto na stránku ručne. existujú hromadné importy na stránku ale myslím že ide importovať iba text.
papapa
matus-x1
27.01.10,16:13
Alebo si nájmi nejakého fotografa. Ja mám to šťastie, že môj známi je fotograf, tak ten mi tovar nafotí profesionálne.

Ak to chceš skúsiť sám tak si daj veľkú bielu plachtu ako pozadie, nastav svetlá z viacerých uhlov a pohraj sa s foťákom a potom s výslednými fotkami v nejakom grafickom editore.
MiroM4
01.02.10,14:01
a čo v prípade, ak si nakúpený tovar musím sám pofotiť a uložiť do e -shopu, ako to urobiť, aby to vyzeralo profesionálne a nie aby mi tam v pozadí bolo vidieť napr. plávajúcu podlahu ?
Ked raz nieco nafotis amatersky, ziaden program na svete ti z toho nespravi profesionalnu fotku. Phoptoshop moze dat prec tu tvoju plavajucu podlahu, ale je ovela jednoduchsie nafotit vsetko hned kvalitne, ako sa potom babrat s photoshopom, hlavne ak tych fotiek treba vela.