svedia
13.02.10,18:41
Prosím, riešim problém s vypĺňaním DP..
- zaokruhľuje mi v niektorých políčkach na celé € nadol
- keď chcem zaškrtnúť okienko so ZP tak sa mi nedá..
Ďakujem, neviem čo robím zle,,,
mysimis
13.02.10,19:09
O aký program sa jedná?
svedia
13.02.10,19:13
od KROSU..
svedia
13.02.10,19:15
tlačivo DP A mi nedá dať v niektorých riadkoch napr. ///úhrn poistného//// desatiné miesta čiže centy) asi mi to automaticky zaokruhľuje smerom nadol? na celé € , ak som to správne pochopila...len či to správne chápem... ďakujem..
mysimis
13.02.10,19:16
Najprv musíš zaškrtnúť krížikom, že sa jedná o paušálne výdavky a potom ťa pustí aj ďalej......
mysimis
13.02.10,19:17
Akú verziu máš stiahnutú - pozri číslo.....
svedia
13.02.10,19:17
aký je to riadok, čísielko
mysimis
13.02.10,19:18
Otvoríš si program a máš v strede napísanú licenciu programu - bezplatnú a hore vpravo máš verziu malo by tam byť čislo 16.02
Xanti
13.02.10,19:20
Otvoríš si program a máš v strede napísanú licenciu programu - bezplatnú a hore vpravo máš verziu malo by tam byť čislo 16.02
Už je aj novšia 16.10 :D
svedia
13.02.10,19:23
ALFU mám 16,10 tam je len DP typ B, to je v poriadku..
ale pre seba DP si chcem urobiť tak ten bezplatný program čo som si stiahla od KROSU tak to neviem,,,
mysimis
13.02.10,19:23
Už je aj novšia 16.10 :D

ďakujem Xanti, ja viem, ja som sa ju snažila len usmerniť, lebo viem, že v tých nižších verziách bol problém s vyplňovaním DP typ A.
Xanti
13.02.10,19:30
ďakujem Xanti, ja viem, ja som sa ju snažila len usmerniť, lebo viem, že v tých nižších verziách bol problém s vyplňovaním DP typ A.
No musím to odkontrolovať v robote. Mne sa zdá že rátalo dobre. Ale pre istotu si pozriem papiere v pondelok. :D
mysimis
13.02.10,19:34
No musím to odkontrolovať v robote. Mne sa zdá že rátalo dobre. Ale pre istotu si pozriem papiere v pondelok. :D

Myslím, že to bolo vo verzii 16,00, teraz to pracuje bezvadne.
svedia
13.02.10,19:35
o joj.. nechcela som Vás z neistiť.. ale ja už od včera nad tým sedím.. a nedarí sami nájsť niekde na internete ohľadom zaokrúhľovania napr. riadok č . 32 napíšem s centami a enterom mi to dá na € na dol..
mysimis
13.02.10,19:35
ALFU mám 16,10 tam je len DP typ B, to je v poriadku..
ale pre seba DP si chcem urobiť tak ten bezplatný program čo som si stiahla od KROSU tak to neviem,,,

A o aký typ DP sa jedná - myslím pre Teba A alebo B?
svedia
13.02.10,19:36
Typ A
Xanti
13.02.10,19:37
o joj.. nechcela som Vás z neistiť.. ale ja už od včera nad tým sedím.. a nedarí sami nájsť niekde na internete ohľadom zaokrúhľovania napr. riadok č . 32 napíšem s centami a enterom mi to dá na € na dol..
No ja Ti neviem,
mám to aj doma v PC verziu 16.02 .. a kukam mne tam v pohodke dáva v DP A toľko koľko som naťukala i v centoch.
svedia
13.02.10,19:38
teraz som to skúšala v programe ALFA 16,10 typ B tiež mi to zaokrúhľuje smerom na dol napr. 1522,23 na 1522
mysimis
13.02.10,19:39
o joj.. nechcela som Vás z neistiť.. ale ja už od včera nad tým sedím.. a nedarí sami nájsť niekde na internete ohľadom zaokrúhľovania napr. riadok č . 32 napíšem s centami a enterom mi to dá na € na dol..

Niečo nerobíš dobre, lebo aj mne to funguje aj na desatinné čísla....
svedia
13.02.10,19:42
aj píšu v V. oddiele TYP A - na konci - eurách
mysimis
13.02.10,19:56
o joj.. nechcela som Vás z neistiť.. ale ja už od včera nad tým sedím.. a nedarí sami nájsť niekde na internete ohľadom zaokrúhľovania napr. riadok č . 32 napíšem s centami a enterom mi to dá na € na dol..

Doplň čísla aj s desatinnými číslami a nezatlač enter, ale kurzorom prejdi na ďalší riadok.
svedia
13.02.10,19:58
prosím vy máte v ALFE aj DP typ A? nie len TYP B dikas...
Xanti
13.02.10,20:02
prosím vy máte v ALFE aj DP typ A? nie len TYP B dikas...
Máš to aj ty tam,
len musíš ísť cez štart, programy, kros a tam nájdeš DP pre FO a tam ti dá volby či DP A alebo DP B.
svedia
15.02.10,08:04
ahojte.. tak som v práci... tu som tiež stiahla program DP a stále sa mi nedá dať desatinú čiarku napr. 1522,33 tak mi to fakt zaokruhli na celé € neviem ...
svedia
15.02.10,09:47
aha.. už mi to ide ale ako ste písali v novšej verzií.. na novo som si to naištalovala.. diki za odpovede..
svedia
16.02.10,08:33
ahojte, chcela by som upozorniť dávajte si pozor keď si sťahujete UPGRADE - ALFU.. narobí to neplechu.. preto mi to správne nezapisovalo,tie daňové priznania,,, tak ako som vás otravovala tu na porade mojim problémom..
..mne normálne či skôr nenormálne zmizla ALFA,mala som ju čistú.. teraz odišiel technik čo mi to napravil.. vravel, že nie som sama, že aj iným tak isto sa to stalo,, nečítala som kde sa to ukladá, nie som veľmi zručná, ale vždy mi samo ukladalo správne... tak som si herečka myslela, že to zvládnem..
Zdenka175
25.02.10,12:42
Presne aj ja som sťahovala Alfu z internetu a pôvodná má preč.:eek:
motosega
12.03.10,15:04
Poprosím ak niekto vie o nejakom bezplatnom programe na daňové priznania
Dík
Xanti
12.03.10,15:07
Poprosím ak niekto vie o nejakom bezplatnom programe na daňové priznania
Dík
http://www.kros.sk/11040 napr.
mariana11
12.03.10,15:26
http://www.kros.sk/11040 napr.


Aj na stránke DRSR sa dá vyplniť. Je v tom nejaký rozdiel?
Xanti
12.03.10,15:27
Aj na stránke DRSR sa dá vyplniť. Je v tom nejaký rozdiel?
Napr. mne vyhovuje kros. Nemusím toľko ťukať, predvypíše a vypočíta časť aj sám, už len kontrolujem či to sedí ... na DRSR musím každé jedno číslo naťukať. :D
motosega
12.03.10,18:45
http://www.kros.sk/11040 napr.
Vyzerá to trochu zložito ale ďakujem
Ak poznáte ešte nejaké tak budem vďačný ak mi poradíte
mariana11
12.03.10,21:00
Napr. mne vyhovuje kros. Nemusím toľko ťukať, predvypíše a vypočíta časť aj sám, už len kontrolujem či to sedí ... na DRSR musím každé jedno číslo naťukať. :D

Nemusiš každe číslo ťukať. keď dvakrat klikneš na hnedé políčko, tak to hodí samo.
Xanti
12.03.10,21:02
Nemusiš každe číslo ťukať. keď dvakrat klikneš na hnedé políčko, tak to hodí samo.
No každému niečo iné vyhovuje :D Ja som naozaj spokojná s krosom, používam ho už dlho. :D
kukučka
12.03.10,21:23
DP z krosu je bezkokurenčné, ostane ti uložené a o rok len dáš prechod do nového roku a pokračuješ, odfajkneš deti, dáš príjmy a výdavky a DP aj s potvrdením o podaní a výpisom do SP hotové :);)