siburn
15.04.10,18:09
Ahojte, otvaram jeden e-shop kde budem predavat kolesa, disky a pneu na pre auta. Chcem sa spytat - s ktorou dorucovatelkou spolocnostou mate dobre skusenoti? S ktorou sa oplati uzavriet zmluvu? Dorucovat to chcem zakaznikom v ramci Slovenska.

Jedna sa o tazsie veci - 4x cca 10 kg balicky.

dakujem
Danielle369
15.04.10,16:27
dolfort
15.04.10,23:27
no ja som vlastne vyfiltroval prepravcov na základe prieskumu ich webov a pár telefonátov na dispečingy - ani nie dve hodiny roboty a mal som kandidátov. Hlavne keď máš veľké a tažké veci tak pre niekoho je to problém (váha alebo rozmer).
Skús osloviť jednotlivých prepravcov aj mailom, vysvetli čo chceš prepravovať, na aké vzdialenosti, akú váhu, ako často, v akých množstvách -> dostaneš nejaké cenové ponuky a potom už si len vyberieš s kým chceš prepravovať. Takže nedá sa univerzálne povedať že tí alebo tí.

U mňa to bolo napr. tak že keďže moje veci chodia z BB čo je v strede našej rozvíjajúcej sa krajiny, tak som zvolil toptrans, kde rozhoduje hmotnosť a vzdialenosť - hocikam do SR to z BB nie je viac ako 250km, čiže pohodičká. Navyše toptrans má v BB centrálu pre SR z čoho vyplývajú ďalšie veľké výhody.