Andrea***
13.05.10,15:55
Ahojte,

som maskerka-vizazistka... SZCO.

Mozem organizovat a zaroven skolit v mojom odbore pokial nemam akreditaciu? Nepotrebujem vydavat certifikaty. Alebo respektive co to obnasa, potrebujem nejake ine potvrdenia a povolenia?

Dakujem pekne za odpoved a pomoc.
marjankaj
13.05.10,14:23
K masérskym kurzom: Potrebuješ: Doktora - Garanta, človeka, čo má VŠ fyzioterapie: Garant. Následne vybaviť na MŠSR všetky papiere. Ale to je momentálne nemožné, lebo je to extrémne limitované. V podstate zákon je taký, že ak chce niekto vydávať certifikaty ohľadom Klas. mas., tak musí mať statút školy. Obchádza sa to ale tak, že učiť sa môže športová masáž, čo je na 90% podobná ako KM. Následne vydávaš osvedčenie na športovú masáž, čo je ale de facto Klasická masáž. Ak ti ale na to dojdú tak..... Je to momentálne veľmi komplikované a potrebuješ minimálne 2 garantov a plno somarín. Vybaviť sa to dá, ale stratíš nervy. Následne ak to chceš robiť vo veľkom potrebuješ aj lektorov, veľké priestory, stoly, učebnice atď. My sme to tiež chceli robiť, ale naštastie nemáme čas na vybavovanie somarín. V každom prípade, v MŠSR som sa stretol s nevídanou neochotou, tak držím palce...


Ako to súvisí s otázkou?

som maskerka-vizazistka... SZCO.
Dantess
13.05.10,14:27
Ako to súvisí s otázkou?

som maskerka-vizazistka... SZCO.
:D:D Joj už mám staré oči :D
Andrea***
17.05.10,20:52
:( nikto nevie?
msviki
20.05.10,00:45
pocula si o tzv. mystery shopingoch? ide o to, ze si niekto kto predstiera byt zakaznikom. Ja myslim, ze na slovensku uz mas konkurenciu. tak by som ich vsetkych obvolal. Nie je to aj zahrnute v beznom prieskume trhu??

priklad:

"Dobry den, moj zamestnavatel ma poziadavku, aby som si zabezpecila kurz vizazistiek viete mi poradit, som na spravnom mieste?"

Ano, Nie. (nezalezi co povie)

"Zamestnavatel taktiez pozaduje kurz s akreditaciou a certifikatom, neviete ci take nieco existuje, alebo kde by som taky kurz nasla? Nepredpokladam, ze vam vizazistkam bolo treba nejaku ... akreditaciu, ...ci"

Dalej by som isiel na zoznam strednych skol a ucilist a hladal aj pribuzne veci, ktore mozu mat spolocneho menovatela, len inak pomenovane.

Pozor!!! Toto je pohlad marketera, nie uradnika na danovom!!!!!
prosim pozriet sa aj na zoznam zivnosti a urobit si domacu ulohu.
pekny den,

pomoz si clovece, aj boh ti pomoze
Andrea***
20.05.10,10:19
..super tip....:) diky..
msviki
20.05.10,22:34
ok, daj nam vediet ako to dopadlo.
pekny den