slavka124
28.05.10,16:15
čaute poraďáci, nemá náhodou niekto vypracovaný technologický postup napr.: vyprážaný syr, hamburger, mrazená brokolica, langoš...
vopred ďakujem za akýkoľvek postup
mona091
28.05.10,14:38
kucharsky recept = technologicky postup
slavka124
28.05.10,14:48
dík, ale ja skôr potrebujem haccp- dala som si tu na porade ale veľa linkou nefunguje
mona091
28.05.10,15:30
dík, ale ja skôr potrebujem haccp- dala som si tu na porade ale veľa linkou nefunguje


netusim sice, co to je haccp,

ale technologicka priprava jedal znamena:

- receptura nazov
- rozpocet/kalkulacia, napriklad pre 10 osob, presny nazov a mnozstvo
vsetkych potravin potrebnych k priprave vratane korenim
- presny popis pripravy + cas
- pripadne odporucenie priloh
slavka124
28.05.10,15:50
haccp som si už stiahla a upravila- takže toto mám ok a neviete náhodou kde nájdem takéto podrobné popisy?
msviki
29.05.10,14:28
haccp som si už stiahla a upravila- takže toto mám ok a neviete náhodou kde nájdem takéto podrobné popisy?

zeby kucharska kniha?;)
veronikasad
29.05.10,14:36
slavka124
31.05.10,11:00
ďakujem všetkým za odpovede, ste zlatý!!!!!!!!!!!
lenkak
31.05.10,19:16
keby si čítala celú tému Haccp, tam som jeden taký postup pridala.
tu je:
http://www.porada.sk/t7104-p7-obchod-s-potravinami-a-haccp.html#post290609
slavka124
01.06.10,06:03
ahoj, celú túto tému som prešla a samozrejme, že tvoje som si hneď posťahovala. veľmi pekne ďakujem
correctba
03.06.10,19:50
HACCP sa neda len tak stiahnut a upravit.Robi sa na kazdu prevadzku zvlast.Je sucastou prevadzkoveho poriadku,ktory schvaluje hygiena.V HACCP je spracovany aj technologicky postup...
slavka124
04.06.10,11:35
áno, mám to už aj podané na hygiene, pekný víkend