Baskah
08.11.05,12:01
Zdravim,

firma, v ktorej pracujem, sa rozhodla zmenit program na spracovanie miezd. Momentalne pracujeme v Money S3, ale pri pocte 145 zamestnancov a 50 brigadnikov, to je uz nepostacujuce. Zaroven by sme chceli taky softver, ktory ma aj moduly na Riadenie ludskych zdrojov - HR (vyber pracovnikov, vzdelavanie, org. struktura, soc. program, odmenovanie,...). Mame ponuky od firiem Softip (SW Prometeus), Hour (SW Human) a Datalock (SW Spin). Ine firmy, ktore by ponukali okrem spracovania miezd aj RLZ, sa mi nepodarilo najst (okrem Oracle, ktory ma RLZ ale nema mzdy prisposobene na slov. podmienky). Viete sa mi niekto vyjadrit k danym softverom a firmam? Velmi by mi to ulahcilo rozhodovanie. Kazda ponuka je ina a len tazko sa porovnavaju. Vela mi povie najme to, ako rychlo reaguju tieto firmy na zmeny v legislative, ake casto su potrebne servisne zasahy. Tiez ako dlho trvala implementacia a co to stalo.

dakujem moc
7Ingrid7
14.12.05,07:19
Zdravím, ešte by som si pre rozšírenejší prehľad pozrela aj Mzdy a Personalistiku systému LCS Noris.

A tým ten výber toho naj na trhu by bol komplet a potom zostáva už len správne sa rozhodnúť :)
tonkat
02.01.06,13:05
Ja môžem odporučiť Human od firmy Hour. Robím na ňom už 5 rokov, a som veľmi spokojná.
LubenaK
02.01.06,14:17
Ja doporučujem Olymp z Krosu, sú vždy pripravený na aktuálnu legislatívu, aj pomoc je veľmi dobrá.
KEJKA
02.01.06,16:55
Odporúčam firmu KROS, je pohotová, cenovo prijateľná, servisné zásahy nie sú potrebné, aktuálizáciu je možné stiahnuť elektronicky. Cenovo prijateľná. Nepoznám však náročnosť pri počte145 zamestnancov.

HUMAN - Hour, tiež mám praktické skúsenosti. Je podstatne drahší, aj implementácia je náročnejšia, ale pracuje spoľahlivo, mzárka je spokojná, výstupy sú pohodlné.
Neodporúčam SPIN ani HELIOS... ostatné nepoznám. Uvedené sú vľak ťažkopádne , cena nezodpovedá užívateľskému pohodliu, skôr nepohodliu.
7Ingrid7
20.03.06,14:25
Helios-om po zaškolení získa užívateľ podľa mňa super pomocníka pri rôznorodosti výstupov, čo je hlavným užívateľským kritériom :) a hlavne tá tvorba výstupov je užívateľsky "friendly easy" ;) len sa nebáť :)