lubimca
03.09.10,17:18
prosím o radu .. Pokladna Euro-1000T mi pýta heslo... ale tam nebolo žiadne heslo naprogramované... nedá sa mi na nej dalej pracovať... kupila som ju úplne novú a programovala som si ju sama .. a technik to len skontroloval...
Melnick
03.09.10,17:29
Neviem, či je veľký rozdiel medzi Euro - 100T a Euro - 1000T. Tiež som si sama programovala pokladnicu, ale Euro -100T. Tam sa to stalo vtedy, keď by si omylom ťukla na kláves Heslo. Ak si spravila túto chybu, nedala sa Ti otvoriť ani zásuvka.

Ale ako hovorím, medzi našimi pokladnicami môže byť rozdiel.:o
adam
03.09.10,17:51
Mne sa to tiež stalo, technik stlačil heslo 0001 a tak sa to odblokovalo. Vyskúšaj to, myslím, že pokaziť tým nemôžeš nič.
Melnick
03.09.10,17:55
Prípadne sa pozri v pamäti, či pri programovaní pokladníkov nemáš samé nuly a potom aj stlačením 4 núl by si mohla pokladnicu odblokovať.
lubimca
03.09.10,18:06
No pokladnu mám v robote.. tak zajtra uvidímm.. dúfam... Ďakujem
lubimca
05.09.10,18:18
zakladné heslo je 1 ..... už sa mi to podarilo vyriešiť... vďaka..