mamababa
07.10.10,20:24
Ked mi Bývalý začne posielať výživné,bude sa to počítať do príjmov.(Momentálne beriem soc.dávku).Čo bude dalej, ked ho *Centrum pre ochranu Detí aMládeže,núti aby začal splácať dlh,vzniknutý neplatením.Takže viac ako výživné.Teraz neviem, či neprídem o soc.dávku. To všetko sa počíta do príjmov?-Lenže to hneď pôjde kamarátke, ktorá mi požičala..Dohodli sme sa,že akonáhle začne platit, budem môcť jej vracať peniaze. Ako keby som to nemala.-Pokiaľ to UrPrace bude počítať ako moj príjem, -tak som "vyrízená".
Budem na tom ešte horšie, ako doteraz.
Teoreticky by som sa mohla tešiť,že Bývalý konečne bude posielať na malú a vstúpil do seba, "prišiel som na to až teraz, akí ste mi dôležití". :cool:
Nevyzná sa v tom niekto?:o
Vďaka za odpoved*
mamababa
08.10.10,05:42
Prakticky to ako bude vyzerať? To mi nikto nepovie. On je v cuzine , bude dávat pre Centrum pre ochranu detí, napr.2t.výživné a 1t.splácať dlh. ale ktorý teraz Bude splácať pre UrP, takže vlastne nedostanem ani náhradné ani výživné.mesačne mínus 3t, pretože všetko sa bude počítať ako príjem ale vlastne to pojde pre UrP. a 1t čo dá naviac, nemôžem ja splácať, pretože budeme v mínusu.Tak potom načo dávajú náhradné výživné,oni ma nutili to požiadať!