tomassu
08.12.10,11:57
Dobrý deň,

Vedeli by ste mi poradiť nejaké weby s podnikateľskými nápadmi, okrem springwise.com a 3napadydenne.biz ...o ktorých viem..odkial cerpat inspiraciu?popripade aj iné zdroje ako internetové..dakujem
misomiso
08.12.10,11:04
Skor tie ine - realny zivot. Pokial mas moznost cestovat tak to je najvacsi zdroj, pretoze v roznych krajinach veci funguju uplne odlisne. Mnohe napady sa potom daju preniest napr. sem na Slovensko, alebo aj naopak - ak by so mal odvahu podnikat v zahranici. V podstate vacsinou staci zobrat dobry napad a preniest. Samozrejme - treba mat cit pre tohy a kulturne odlisnosti, pretoze nie vsetko vsade moze fungovat. No vacsina veci funguje a rovnako sa moze stat, ze nejaky napad sa u nas uchyto este lepsie, ako v krajine svojho vzniku.
profesional
09.12.10,08:57
Staci chodit po ulici s otvorenymi ocami a pocuvat ludi v realnom zivote s ktorymi sa stretavas..
Dantess
09.12.10,11:44
...keď uvidíš niekoho sedieť v novom meďáku, alebo X-6 či Q-7 tak sa ho opytaj, čo máš robiť aby si si aj Ty kupil také auto...

uvidiš čo ti povie...
A čo by povedali ? Ja som videl asi 30r chlapíka v Porsche a mal som sto chutí sa ho opýtať, ale nemal som gule :D
investor.ba
09.12.10,22:28
Inspirovat sa uspesnymi je velmi dobre. Pokial inspiracia neostane iba vo v cloveku ale premeni sa na ozajstne skutky, je to este lepsie.
na facebook.com -> uvcgroup pravidelne rozoberame novinky, prilezitosti a napady z prostredia investovania. pridajte sa ak mate zaujem.