kaktusy
19.01.06,18:01
Prosím, ak mi vie niekto poradiť, kto pracuje v MK SOFTE, ako nájsť cez filter pri účtovaní banky účet dodávateľa pri zaslaní úhrady faktúry za tovar, keď na bankvom výpise klient vôbec neuviedol názov dodávateľa, je tam uvedený zlý VS a ešte k tomu je to čiastočná úhrada. Pracovala som s Money a v tom nebol problém, pretože filtre má Money fakt dobré, ale v MK SOFTe to problém je.
Ďakujem.:o
ekopo
29.01.06,07:24
Spracovávam agendu viacerým klientom. Klientov som si naučil tak, že jasne označia dodávatela názvom /čo je potom aj na výpise/, sw mi páruje na základe ICO + VS = v prípade, že uvedená kombinácia existuje, vyskočí mi autom. suma FA a všetko sa zaúčtuje v prípade JU na prísl. účty v vprípade PU úhrada záv.
Keď neviem k čomu je úhrada príslušná jednoducho kontaktujem klienta a požiadam o vysvetlenie. Verte mi, že po pár kontaktoch sa to snažia potom poctivo robiť. A robím to už súkr. 15 rokov. A ešte jedna poznámka, čím jednoduchší sw tým lepšie. Testoval som dosť sw, ale v niektorých sw som už ani nevedel kedy som účtoval. Mne vyhovuje, ked za 15 sek. mám zaúčtovanú FA v PU aj s evidenciou DPH. To isté aj v JU.
kaktusy
29.01.06,13:21
Ďakujem za radu. Už som s klientami hovorila, budú sa snažiť robiť tak, ako som im povedala, ale mám účtovania banky dosť za r. 2005. Budem to musieť nejako zvládnuť.
marcela76
24.09.06,10:15
Je to síce stará téma ale chcem zareagovať. Ja robím tiež s MK softom a nezdá sa mi problém nájsť neznáme platby. Veď cez F5 si dám úhradu a potom hľadá podľa názvu, sumy, VS, textu. kedže niektorí zákazníci sú dosť neporiadní a občas sa pritrafí aj čiastočná úhrada je tam dosť veľa pochzbných platieb ale nikdy som nemalala probém priradiť platbu.
Letko
11.07.12,08:38
Ahojte,

ako máme zaradiť v MK-Softe auto, ktoré je odpísané a jeho zostatková hodnota je 0,- (sme mestská príspevková org. a auto sme dostali už používané a odpísané).

Teda ako to zapísať do evidencie majetku, aby OC bola 28 000 a ZC 0,-