Jana Motyčková
02.02.12,11:10
Upozorňujem všetkých, ktorí budú podávať Výkaz preddavkov na poistné na verejné zdravotné poistenie pre účely ročného zúčtovania poistného - tzv. ročný, resp. súhrnný výkaz, že Všeobecná zdravotná poisťovňa uverejnila na svojej stránke nasledovnú informáciu :
"Dovoľujeme si Vás informovať, že na elektronickej podateľni pripravujeme možnosť vygenerovania dávky 580, ktorá sa automaticky vytvorí z Vami zaevidovaných údajov do formulára súhrnného výkazu. O sprístupnení tejto služby Vás budeme informovať prostredníctvom oznamu v časti Aktuálne informácie. "
Poznámka : dávka 580 je elektronická dávka obsahujúca údaje ročného výkazu a mala by ju teda generovať priamo zdravotná poisťovňa.
"Dovoľujeme si Vás informovať, že na elektronickej podateľni pripravujeme možnosť vygenerovania dávky 580, ktorá sa automaticky vytvorí z Vami zaevidovaných údajov do formulára súhrnného výkazu. O sprístupnení tejto služby Vás budeme informovať prostredníctvom oznamu v časti Aktuálne informácie. "
Poznámka : dávka 580 je elektronická dávka obsahujúca údaje ročného výkazu a mala by ju teda generovať priamo zdravotná poisťovňa.
DanielaSL
02.02.12,10:21
Vďaka Janka ....
Jana Motyčková
02.02.12,10:24
Rado sa stalo.
ondrejvla
02.02.12,20:36
Dúfam, že tento súhrnný ročný výkaz bude zakomponovaný aj do mzdových programov. No ale z MRP sa asi načakáme...
Janka ďakujem.
Janka ďakujem.
DanielaSL
02.02.12,21:00
Vlastička Olymp z Krosu to už má...tak aj MRP sa iste rozhýbe ....
Dav
03.02.12,05:17
Aj MRP ho už má
promont maja
06.02.12,12:03
MK-soft ho už tiež má .. mám len nezodpovedanú otázku: Dôvera mi neprebrala elektronický výkaz ku RZZP ale VšZP áno ...
P.S.: Doplňujem ... na druhý deň mi došla správa o prevzatí, resp. notifikácia - úspešné odoslanie ročného výkazu vo forme dávky ... takže funguje aj Dôvera .. len je potrebné počkať ... maja
P.S.: Doplňujem ... na druhý deň mi došla správa o prevzatí, resp. notifikácia - úspešné odoslanie ročného výkazu vo forme dávky ... takže funguje aj Dôvera .. len je potrebné počkať ... maja
Kristina27
08.02.12,09:41
Do Dôvery aj VšZP mi ročný výkaz prešiel, robila som to z MRP-mzdy, len UNION ešte asi nemá tú dávku zakompovanú do elektronickej podateľni.
Už som ho odoslala, už má aj UNION dávku 580!
Už som ho odoslala, už má aj UNION dávku 580!
witch
13.02.12,10:26
Neviete, či aj POHODA má už tento Výkaz zabudovaný?
Práve som sa dozvedela, že Výkaz bude k dispozícii v priebehu tohto týždňa v aktualizácii - bude v Spravodajovi.
Práve som sa dozvedela, že Výkaz bude k dispozícii v priebehu tohto týždňa v aktualizácii - bude v Spravodajovi.
Ing. Pavol Zúber
24.02.12,06:34
V Dôvere nám stále hlási že RV580 je chybný, ak zamestnanec mal PN celý mesiac treba uviesť počet dní za ktoré bol platiteľom štát, ale nevieme kde sa to v RV uvádza. Neviete nám prosím poradiť? Ďakujeme
Jana Motyčková
24.02.12,07:18
Ak napr. bol zamestnanec celý decemeber PN, treba v ročnom výkaze uviesť počet dní 31.