ferok2
29.11.12,17:03
nema vyznam
ferok2
29.11.12,16:16
Este podotazka k celemu systemu prepajania a celemu tomuto cirkusu

Preco nejdu cestou zadavania tazsich uloh, resp. chytakov za mensie vyhry, ale s tym, ze sa kazdy volajuci, ak nieje obsadene, bude moct zucastnit kvizu.

Dakujem.
draik
29.11.12,16:19
Závisí od podmienok súťaže. Isto si nemyslíte, že by dali ľahkú matematickú úlohu, aby ju uhádol hneď prvý volajúci a oni nezarobili. Nejde predsa o charitu, ale o zisk. I keď dajto sa vraj chválila tým, že prepínajú do vysielania všetkých volajúcich.
ferok2
29.11.12,16:33
praveze su tam dost lahke ulohy, niektore samozrejme, ale aj polhodiny nikto "nezavola" a pritom 20 ludi pretelefonuje povedzme 50 eur a nikoho neprepoja, v tom je to, je to vsetko s kostolnym poriadkom?
ferok2
29.11.12,16:40
ale ide hlavne o to, ci je to OK, ak nedostanem to, za co platim
misoft
29.11.12,16:41
K pointe otazok:

1. Je mozne v tomto state nieco take, ako platit za neposkytnutie sluzby, neprepojenia a neumoznenia odpovedat a ziskat vyhru. Neriesi toto SOI a Ochrancovia spotrebitela? Neviem, pytam sa. Prepojilo ťa? Prepojilo! Že je to "automat" - to sa nerieši.

2. Je mozne, aby hocijaka firma si svoje "jednoznacne" a zaroven velmi "podivne" podmienky urcovala niekde v podhubi internetu /o. i. nie kazdy ma internet a teda pristup k nim. Neviem ci su aj niekde inde, ale v novinach, alebo casaku som ich nevidel/ Určila? Určila! A kde? Tam, kde skoro každý lozí - na internet. Časák táto firma u nás nemá, takže kde to vypíše?

pripajam odkaz na podmienky...velmi, ale velmi zaujmave a nielen co sa tyka platenia...odporucam pozorne precitat + reakcie "nas*atych" sutaziacich vo fore podtym

http://dajto.markiza.sk/clanok/relacie/sexy-vyhra.html
alebo
http://goo.gl/BJOMU
Reakcie? Každý podľa seba!
3. Kam sa obratit o pomoc, resp. snahu zrusit takyto "HYENIZMUS NEVIDANYCH ROZMEROV". Kam? Nevieš? Sa divím! http://www.rvr.sk/sk/
Niektori diskutujuci sa chceli obratit na sud, ini na UBOK, kriminalku, prokuraturu, SOI....ale ktora institucia by s tymto vedela nieco skutocne urobit?
Môžu koľko chcú - ÚBOK + kriminálka + prokuratúra budú mať z toho srandu, SOI len :cool:.


Vo fore, ktore je pod podmienkami pisu niektori ludia, ze pretelefonovali 100,200,500 a aj 1000 eur!!! za vecer. To je ich problém - mali by sa liečiť - patologickí hráči = gambleri!
To nieje "HAZARDNA HRA" ako pisu vo svojich podmienkach, "TO JE HAZARDOVANIE S VLASTNOU EXISTENCIOU!!!" v niektorych pripadoch. Si na omyle. Oni nehazardujú s divákmi , diváci hazardujú - bo sú SPROSTÍ!

Takze vazeni, budem cakat na diskusiu a mozno aj pravne poradenstvo, lebo toto znici tisice rodin na Slovensku a samozrejme NEDAJTE SA NACHYTAT!!!

Nachytá sa len *******!
comodo
29.11.12,16:46
Nechcem nikoho urazat , podcenovat . , ale ludia , uz ste za tie roky demokracie mohlo prist na to , ze vsetky tieto hry , sutaze , kvizy zalozena na telefonickom "predbiehani sa" su zalozene na bezcharakterom ošmeku. V zivote som nehodil 5 korun do hracieho automatu , lebo viem ze je naprogramovany pre seba a nikdy by som netelefonoval na chytaky firmy , ktorej uroven reprezentuje napr. Farma. :eek:
stormcatcher
29.11.12,16:50
Dnes DAJTO TV telefonicke sutaze...pravne v poriadku alebo hyenistiska zlodejina?
18:03

...nevolaj a máš to vyriešené.
misoft
29.11.12,17:16
...alebo ešte lepšie - NEPOZERAJ (ušetríš oči).
wagner
01.12.12,15:44
Este podotazka k celemu systemu prepajania a celemu tomuto cirkusu

Preco nejdu cestou zadavania tazsich uloh, resp. chytakov za mensie vyhry, ale s tym, ze sa kazdy volajuci, ak nieje obsadene, bude moct zucastnit kvizu. Teoreticky sa môžu zúčastniť. Veď pochop, je to oblbovák - na peniaze. Nevolaj, nepozeraj, nebudeš mať problém

Dakujem.
Pokiaľ sa nájdu blbci, čo tam volajú, dovtedy budú takéto relácie vymýšlať. Keď sa na nich každý kašle, tak to zrušia. Však ja tam nezavolám, lebo ich ani nepozerám. Mám iné záujmy. Pozerám iné relácie - vyberám si, kde budem tráviť môj drahocenný čas. A nie pri sprostostiach.