mystya
12.12.13,10:45
Urobila som úhradu faktúry v hotovosti cez ERP. Bločky z ERP zvyknem tlačiť dvojmo - jeden ide zákazníkovi a druhá kópia ostáva nám a tú lepím normálne medzi PPD ako úhradu faktúr. Stala sa mi však taká vec, že som zle založila pásku v pokladni, takže úhradu mi naúčtovalo ale pásku vytlačilo skomolene. Takže nemám doklad o úhrade. Zákazníkovi to nevadilo, našťastie to bol známy, ale čo teraz zaúčtujem v PPD?
kopretinka
12.12.13,10:48
pozri sa,či pokladňa nemá možnosť vystavenia duplikátu účtenky,ak si teda potom neblokovala ďalej...
Dav
12.12.13,10:57
Daj tam tú zle vytlačenú kópiu.
mystya
12.12.13,10:57
No veď práve, že som dala ten duplikát, ale aj ten mi vytlačilo chabne - skomolený. Neviem prečo, neposúvalo mi pásku..
účtovník 007
12.12.13,11:15
Nerozumiem, prečo dokladom pre teba musí byť iba doklad vytlačený priamo z ERP. Pripoj kábel, stiahni pásky - pohyby za daný deň do PC a vytlač čo potrebuješ. To si prilož k PPD.
mystya
12.12.13,11:40
Káblom k počítaču??To sa dá??
marjankaj
12.12.13,11:44
A čo máš ďaleko počítač?
jslancik
12.12.13,11:46
veď si sťahuješ žurnál, nie?
účtovník 007
12.12.13,12:50
ešte doplním, že ten prepojovací kábel budeš musieť mať od 1.1.2014 pri pokladni, aby DU mohol pohodlne sťahovať údaje, kedy sa im zachce :-) To bude možno priestor na to, aby si sa naučila sťahovať údaje z ERP aj Ty. :-)