vladovarga77
08.01.14,16:48
ako mam postupovať ak chcem zastaviť exekučného zasielanie výživneho? neplatil som výživne bývala manželka si to dala spätne cez exekutora.Dlže výživne som splatil pred rokom a nadalej mi je zo mzdy cez exekutora strhavanie výživneho.Ako mam teda postupovat nakoko som brzdený a blokovaný zobrat si uver ci pozičku nakolko mi tam figuruje exekučné zražanie zo mzdy.



dakujem Vladimir
kopretinka
08.01.14,15:50
no možno si splatil dlžné výživné,ale ešte platíš aj odmenu exekútorovi...
dmc
10.01.14,07:19
Treba sa skontaktovat s exekutorom. Pokial uz bolo zacate exekucne konanie poplatky ktore si nauctuje exekutor o velke percento navysia dlznu sumu.
willma
10.01.14,07:49
podľa mojej skúsenosti exekučné konanie trvá a trvať môže aj na bežné výživné - mne je takto hradené doposiaľ. Po vymožení dlžného, ma kontaktoval exekútor, že či súhlasím s ukončením - vzhľadom k predošlým skúsenostiam som súhlas nedala - a to nie som pomstychtivá. Než som sa ale dostala do štádia, že som dala návrh na exekúciu tak mi bolo výživné vyplácané ako vyšlo, napriek tomu, že som ho viackrát listom vyzývala, nech sa neondie a platí riadne - mal z toho srandu a neriešil, teraz už nie som ochotná riešiť ja. Celé som to odkladala tri roky, potom som stratila trpezlivosť a nechcem sa už dostať do štádia čakateľa a prosebníka.