Mayo7
14.01.14,22:24
Dobrý deň,

robím zmenu v jednej sro - popri zmene konatela a spolocnika sa meni nazov a sidlo sro, pri vypracovani spolocenskej zmluvy a ostatnych potrebnych dokumentov, si novy spolocnik zmenil nazov firmy (samozrejme si na orsr.sk overil, ci dany nazov firmy neexistuje) - v tom case 3.1. taky nazov neexistoval.

Vcera 13.1. som vybavil ZL, kedze chcel doplnit zivnosti, a hned v ten den som urobil podanie na sud, uz som aj zaplatil poplatok. Ale dnes som zistil, ze sud pred 4 dnami (10.1.) zapisal sro s PRESNE ROVNAKYM NAZVOM ako sme chceli zapisat my.

CO V TAKOMTO PRIPADE MAME UROBIT?? Dokumenty su podane na sude, poplatok zaplateny. Sud podla zakona nemoze zapisat sro s rovnakym nazvom. Zamietnu podanie?? Stretli ste sa uz s takymto pripadom, resp. viete poradit co teraz?

velmi pekne dakujem.
Moja SRO
14.01.14,21:45
podanie odmietnu, urobíš rozhodnutie spoločníka alebo VZ a dodatok, ktorými zmeníš obchodné meno spoločnosti
Mayo7
14.01.14,21:57
čiže bude stačiť nové rozhodnutie spoločníka a nová spoločenská zmluva s novým dátumom a ostatné dokumenty môžu zostať pôvodné s pôvodným dátumom?? inak toto je neskutočná náhoda, keď za posledných 25 rokov si nikto taký názov nedal a teraz v priebehu týždňa hneď dvaja naraz :)