jess
25.03.06,14:09
Využívate prosím niekto obchodovanie na internete cez POHODu ?

Ak si kúpim modul JAZZ, tak treba potom mesačne ešte platiť aj tým českým "kolegom" z vltavy, muj obchod atď, ?

Nemám v tom jasno :cool:
Pidgey
27.03.06,10:24
internetove obchodovanie cez pohodu:
Ak mate zakupenu Pohodu, tak si mozete zadarmo zaregistrovat internetovy obchod u nich - Stormware e-form.Je to zadarmo,ale nevyhoda je, ak mate viacej poloziek, ze ich da vsetky na jednu starnku, bez nejakeho formatovania "v strome".Cize,ak mate napr 500 poloziek, tak ich hodi pod seba na jednu stranku a zakaznik moze scrolovat do zblbnutia.
Tie platene, ktore su tam, maju vlastny soft, cez ktory si mozete vytvarat internetovy obchod-ale,tie ako ste uz napisali su platene ( a tomu plateniu sa potom uz nevyhnete).Ale vysledok je neporovnatelny.Treba si ale uvedomit, ze zaroven vam poskytuju priestor na webe,sposob objednavania a platenia cez web.Myslim, ze v Pohode moznost internetoveho obchodovania je skor chapana ako podpora k obchodovaniu,ako samotne obchodovanie.
jess
27.03.06,12:43
Ďakujem za vysvetlenie.:) Takúto odpoveď som potrebovala vedieť - od fachu:), pretože som písala aj do Pohody, ale tam mi to nevysvetlili tak, že som vedela toľko ako predtým.;)

Takže je to v Pohode e-form o ničom pri veľkom množstve položiek a u "českých kolegov" by som musela mesačne platiť 990,-Kč + 350,-Sk za prevod do českej banky:eek:....to je veľmi drahé i keď sú tie ich programy "vymakané"....hm, zatiaľ na to nemám.:mee:
Pidgey
30.03.06,06:15
nie som si isty, ale je aj Zoner InShop SK, a zoner je aj v Pohode,ale neviem ci by spolu komunikovali.To by trebalo kontaktovat bud priamo Zoner,alebo Stormware, ci to spolu komunikuje.Ale tie ceny su take iste , tych 990,-Sk/mesiac, plus mozno nejake dalsie poplatky.Akurat by ste usetrili na prevode CZ/SKK
Filip Glasa
06.06.07,11:45
náš eshop bude dosť špecifický a neviem či sa vôbec bude dať napasovať na tieto už existujúce systémy ako vltava2000, zoner Inshop a podobne.
Je mozne naprogramovat prepojenie s e-shopom "na kľúč" aj Pohodu pripadne Money S3?
Pidgey
16.06.07,19:15
hmmm, to si myslim zavisi od toho programatora, dost pochybujem ze by to v Pohode robili,. Pokial viem, aj tie ostatne shopy funguju vlastne tak, ze pride nejaka prijata objednavka do systemu, ktora sa da lahko naimportovat.Cize keby to chcel niekto programovat na kluc, staci si zistit potrebny format xml, s ktorym vie Pohoda komunikovat a mohlo by to byt OK.Ale to uz strielam, lebo s tym uz moc nerobim.
robin1
23.01.09,15:03
Prosím o vysvetlenie, ako to funguje v Pohode:
Mám internetový obchod na moje výrobky. Ako najjednoduchšie sa dostanem k vystaveniu faktúry v Pohode - cez objednávku, výdajku zo skladu, predajku. /?/ Dá sa z prijatej objednávky vygenerovať faktúra? aby bola náväznosť na sklad?
Onko
23.01.09,15:10
Prosím o vysvetlenie, ako to funguje v Pohode:
Mám internetový obchod na moje výrobky. Ako najjednoduchšie sa dostanem k vystaveniu faktúry v Pohode - cez objednávku, výdajku zo skladu, predajku. /?/ Dá sa z prijatej objednávky vygenerovať faktúra? aby bola náväznosť na sklad?

Áno, prvé dve možnosti sú správne, prípadne sú ďalšie. Keď si otvoríš agendu Vydané faktúry a dáš vystaviť novú, tak potom v menu Záznam máš okrem iného zoznam dokladov, z ktorých je možné načítať údaje, vrátane Výdajky a Prijatej objednávky.
Pidgey
23.01.09,19:43
Predajky by som asi moc nepouzival,ale radsej vydane FA, predajky su skor na predaj cez reg. pokladnu.Vydanu Fa mozes urobit hned priamo vystavenim dokladu,alebo ju mozes preklopit z prijatej objednavky (ako pisal Onko), ak si vedies aj evidenciu objednavok v Pohode (Pisem to preto, lebo ja pouzivam Pohodu a Zoner Inshop,ale nemam ich schvalne prepojene, Objednavky evidujem iba v Inshope, a v Pohode vystavujem iba FA -tam objednavky nepotrebujem evidovat), Preklopenim objednavky do Vydanej FA sa preklopia polozky s vazbou na sklad, Preklopenim vydajky do vydane JA ostane vazba na sklad vo vydajke.Ci polozka je s vazbou na sklad alebo nie je pisane v pravo dole ked si kliknes na danu polozku v danom doklade (Textova polozka, Skladova polozka).textova polozka je editovatelna, Skladova polozka sa neda editovat - v dokladoch
efektivneji.cz
24.02.10,09:34
Co se této diskuse týče: e-shop pomocí POHODY má své omezující specifika, nicméně i své VELKÉ výhody. Zkuste se podívat na námi provozovaný obchod: www(.)obchudek4me(.)cz
(link si prosím zkopírujte a odstraňte závorky).

Za jednu ze ZÁSADNÍCH výhod považuji:
propojení skladových zásob s e-shopem, což v konečném důsledku znamená, že po importu objednávky přijaté následuje automatizované vystavení objednávky/vek vydaných. Vše prakticky bez podstatnějších zásahů obsluhy e-shopu. A to vše v základní ceně POHODY.

V případě zájmu o postup mě můžete kontaktovat (viz. adresa obchodu).