tyska
18.02.14,15:24
Neviem, ci som jedina, ale mam problem vytlacit uz odoslany, vyplneny kontrolny vykaz DPH podany prostrednictvom systemu financnasprava.sk. Otvori sa informacne okno, ze treba rozbalit zip subor, ale system ziady taky subor nevytvori. Skusala som vykazy tlasit aj zo systemu eDANE, ale vypisalo to, ze tato funkcionalita nie je podporovana. Ako ste to vyriesili vy, ked mate vykaz, ktory ma viac poloziek a obycajna tlac z html formatu mi nevytlaci cely vykaz? Dakujem za odpoved.
Sarlotka
19.02.14,00:59
KV sa neda vytlacit , financna sprava informovala ze jedina cesta je strl pritscreen co si ani neviem predstavit...
sobubo
19.02.14,17:46
No to bola rada za vsetky drobne od milovanej financnej spravy.
Sarlotka
19.02.14,18:26
:D
ladyrs
21.02.14,08:27
KV sa vytlačiť dá, ale pri každom bode /A-D/ sa zobrazuje len jedna položka... pripadá mi to troška divné....
Zita5
21.02.14,08:35
Dá sa vytlačiť ,ale čo riadok v mojom KV z programu to strana KV na FS .Čiže ak by som mala 100 riadkov v A1 , tak musím vytlačiť 100 strán s tým , že by som preklikávala 1 zo 100 ...2.z 100 atď. Šialenstvo zo strany FS .
MIŠO T
21.02.14,08:36
Včera na TA3 bola diskusia o KV a pán z FS povedal že tlač KV je veľka neznáma aj pre nich .
ladyrs
21.02.14,08:38
áno, tak som to myslela aj ja, že tých strán by bolo veľa... tak to netlačíte dievčatá ?
Zita5
21.02.14,08:40
Ja mám vytlačený len z môjho programu .A k tomu pripnem potvrdenie o prijatí . Najhoršie je , že nemám pocit istoty , že odišlo to OK ...keď to fyzicky nemám vytlačené .
ladyrs
21.02.14,08:43
bože.... toto snáď nie je možné....... vlastne áno, na Slovensku to možné je ...
MIŠO T
21.02.14,08:46
ja tak isto som to urobil, ved kto by tlačil x listov
JANA LC
21.02.14,08:55
My máme mesačne v A1 a B2 cca po 25 faktúr. Čo sa týka tlače KV z portálu finančnej správy, doriešila som si to takto:
- z účtovného programu si vytlačím KV, A1 a B2 mám pekne pod sebou v riadkoch po faktúrach
- na stránke FS si po načítaní KV z účtovného programu vo formáte XML, dám uložiť súbor a vytlačila som si ho vo formáte: kv_dph_2014.xsd., aj keď to na prvý pohľad boli rozhádzané číselné údaje, dalo sa to pekne odkontrolovať s KV z účtovného programu.
Takto som aspoň mala istotu, že sa mi KV bude zhodovať s KV odoslaným cez finančnú správu.
Zita5
21.02.14,08:59
Ale ak to dám uložiť , čo som skúšala , aj tak mi ho nevytlačí . Inak všimla som si pri kontrole, že zoradenie mi nesedí s mojim KV z účta oproti FS ...mám to rozhádzané .
Pebbles
21.02.14,09:50
mne dokonca pri prijatom dobropise v C.2 rozdiel v sume odpočítanej dane v eurách stlpec 7 ZAOKRUHLILO na celé eurá
JANA LC
21.02.14,11:06
ono je to tak, že v KV na FS sa zoraďujú faktúry podľa Ič DPH, napr. keď je 5 faktúr od jedného dodávateľa, tak sú zaradom., keď je 5 faktúr na jedného odberateľa, tak sú tiež zaradom. V softe som si dala KV zoradiť podľa Ič DPH, nie podľa dátumu.
Sarlotka
21.02.14,15:23
ako sa to davytlacit mne sa neda ani po strane iba formou crtl printscreen
ladyrs
21.02.14,15:36
na ľavej lište v takom modrom políčku /kde sa aj dá načítať XML/ je možnosť tlače... alebo potom po podaní v odoslaných dokumentoch
avalik
21.02.14,15:57
Sarlotka
21.02.14,22:19
aha no musim skusit lebo pozeram ze moje KV ktore presli cey edane na financnej spravy vzstupuju ako chybove kvoli nespravnemu formatu emailu a tak mi vobec nejde tlac
cloe
21.02.14,22:57
Jéj, aká som rada, že nie som taká tupá ako som si myslela. A že to teda nejde vytlačiť nikomu a nie len mne.