bendo
24.03.14,21:41
Ak mám 1 dobropis k 2 faktúram, musia sa uviesť obe čísla pôvodných prijatých faktúr? (ak ich uvediem obidve, píše mi chybu..)
mirka134
24.03.14,22:21
Ja som volala na finančnú podporu tak mi povedali že ich mám rozpísať na napr. dve
ivka70
24.03.14,22:25
Pises iba poslednu povodnu.
bendo
24.03.14,22:25
to aj na školení spomínali, že uviesť do dvoch riadkov.. ale ako to poviem účt. softvéru? :)
bendo
24.03.14,23:06
ďakujem, asi to spravím tak..
Maria63
24.03.14,23:09
nám na školení hovorili, že ak máme dobropis alebo ťarchopis ku viacerým faktúram, uvádzame len číslo poslednej