Silvia Slivka
24.04.14,16:59
prajem Vam dobrý den :-)

Som zakladateľkou a jedinou spoločničkou a jednou z konatelov sro-čky, menim sidlo firmy, postup aj dokumenty su mi jasne, menim však zároveň aj svoj trvaly pobyt a tu mi vzniká problém: na uplnom zneni zakladateľskej listiny s novymi údajmi mam v uvodných vetach kde sa píše o tom kto zakladá spoločnost uviesť svoju starú adresu trvalého pobytu platnu v den založenia sro r. 2010 (povodne znenie) alebo novú?

zakladatelska listina ma uvodne znenie:

Ja, x.y. r.č.: 555555555, bytom: povodna alebo nova adrea?, zakladám

dnešným dňom, t.j. 25.03.2010 spoločnosť s ručením obmedzeným.

v ostatnych castiach ZL kde sa spomina moje meno s adresou (zakladne imanie ,spravca vkladu, konatel) som napísala už novu adresu

Sídlo firmy píšem na ZL už nove.

na konci zakladateľskej listiny uvádzam že sa jedná o aktualizovane znenie zo zmenou sidla spoločnosti a zmenou trvaleho pobytu zakladatela, spoločníka a konatela spoločnosti na základe rozhodnutia z VZ zo dna xx.xx.

este otazočka kedze som nasla dvojaku informáciu: k zmene sídla prikladam suhlas vlastnika nehnutelnosti kde bude nove sidlo spolocnosti (bez overeného podpisu vlastníka) a vypis z LV -stačí informatívny z katasterportálu? ( tu som nasla dve info raz ze LV stačí informativny a raz ze musí byť pre právne účely)

Za akukoľvek pomoc Vam velmi dakujem.
Economic
05.05.14,10:49
LV stačí z kataster portálu