anithocka
20.11.14,08:43
ahojte, viete mi poradiť prečo v MRPčku nemám možnosť vybrať si dodatočný kontrolný výkaz a mám iba riadny a opravný? ja potrebujem poslať dodatočný

a ešte otázočka ak som dobre pochopila funovanie dodatočného kontrolného výkazu uvediem tam iba to čo tam nemá byť alebo má byť nič iné...no keď to tak spravím stále mi vypisuje že kritické chyby a nič mi nevyznačí červeným čo je zle ako pri DPHčku alebo ako pri riadnom kontrolnom výkaze
ivka70
20.11.14,09:01
za ktory mesiac chces robit dodatocny KV?
anithocka
20.11.14,09:06
za september 2014
Tara1
20.11.14,23:05
Dodatočný KV nájdeš vo funkciách, ostatné už porieši program, len si to skontroluješ.
luszi9
26.11.14,09:18
Zadala som dodatočné a MRP mi načítal všetky, aj správne údaje a tú jednu FA mi dal najprv s kódom 1 a potom s kódom 2. To mi je jasné. Ale nemali by byť v dodatočnom len tie chybné údaje a nie znova všetko?
books
26.11.14,09:27
Dobrý deň, aj mne to tak spravilo, ale keď som to potom stiahla na finančnú správu, tak Vám to zoberie iba tie správne riadky s kódom 1 a 2 (volala som kvôli tomu do MRP).
luszi9
26.11.14,09:40
Zadala som dodatočné a MRP mi načítal všetky, aj správne údaje a tú jednu FA mi dal najprv s kódom 1 a potom s kódom 2. To mi je jasné. Ale nemali by byť v dodatočnom len tie chybné údaje a nie znova všetko?
luszi9
26.11.14,09:48
Veľmi pekne ďakujem. Idem na to. :)
fortunka
26.11.14,10:01
Super, ja som to robila rucne cez edane :P tak uz konecne viem... :)))