Matej Majni
04.12.14,19:35
Dobrý večer
Moja otázka znie ak som vodičský preukaz spravil 20.11, Deň nato som to šiel vybaviť na políciu, kde som dostal papier na ktorom stojí ako titulok "Záväzná žiadosť o vyhotovenie vodičského preukazu". Na danom papieri taktiež sú vypísané všetky skupiny na ktoré som urobil daný vodičský a je tam "Dátum udelenia (20.11.14)" a "Dátum platnosti (21.11.29)"....
Môžem s takýmto papierom používať zariadenia na, ktoré som urobil ten vodičský preukaz alebo nie?...
Vopred ďakujem za normálne odpovede.
Moja otázka znie ak som vodičský preukaz spravil 20.11, Deň nato som to šiel vybaviť na políciu, kde som dostal papier na ktorom stojí ako titulok "Záväzná žiadosť o vyhotovenie vodičského preukazu". Na danom papieri taktiež sú vypísané všetky skupiny na ktoré som urobil daný vodičský a je tam "Dátum udelenia (20.11.14)" a "Dátum platnosti (21.11.29)"....
Môžem s takýmto papierom používať zariadenia na, ktoré som urobil ten vodičský preukaz alebo nie?...
Vopred ďakujem za normálne odpovede.
Matej Majni
04.12.14,19:01
Akože prepáč, že som vôbec zadával do tohto vyplňovacieho poľa otázku o ktorej viem veľké ... a preto sa chcem informovať lebo dané zariadenia obsluhujem ale až dneska mi známy povedal, že nemôžem. Tak preto som sa chcem informovať takouto formou... A neviem čo na tom nieje pochopiteľné že daný vodičský preukaz na dané skupiny mi bude platný do 11 mesiaca 2029 ??...
buchač
04.12.14,19:05
Len ???? :eek:
Fúúúúha....
------------------------------
Ale na druhej strane aj dobre.....
Nezodpovedným zasranom by som dával na kratšiu dobu...(konkrétne contarica, mareli a podobní)...
Fúúúúha....
------------------------------
Ale na druhej strane aj dobre.....
Nezodpovedným zasranom by som dával na kratšiu dobu...(konkrétne contarica, mareli a podobní)...
Mária27
04.12.14,19:41
Kým nemáš vodičský preukaz, nemôžeš jazdiť.
misoft
04.12.14,21:37
Zatiaľ máš v ruke len papier, že si požiadal o vydanie VP - na základe absolvovanej skúšky. Tento papier nie je dokladom o spôsobilosti viesť vozidlá. Takže čakaj, až ťa vyzvú, aby si si ho prevzal....
jelalim
04.12.14,21:51
Je to len ziadost o VP, tak isto nemozes cestovat ked mas v rukach ziadost o vydanie pasu, alebo preukazovat totoznost napr. v banke, ked mas len ziadost o vydanie obcianskeho preukazu.
Mária27
04.12.14,22:02
Ja som tak skoro prišla o vodičák skôr, ako som ho dostala. Blbá ale šťastná náhoda, museli zastaviť Francúzov a čosi im vytknúť, ale sa nevedeli dohovoriť, tak som si môj trest odpravcovala tlmočním :)