anonym122
16.12.14,14:43
Zdravim Vas,chcem sa spytat ak niekto poda oznamenie vraj...za odcudzenie kariet dokladov a pod.a nieco z tych veci si najde,a nieco nieco nie a poda na policii oznamenie na Vas a Vy ked sa idete nato spytat a na Vase meno u policii s tym neeviduju nic co by ste si mysleli?ved ked podavam oznamenie v jednom kraji tak by to tam mali ci nie?navyse da sa podat oznamenie za krive obvinenie?
misoft
16.12.14,13:45
Preboha, napíš to nejako zrozumiteľnejšie, hodil si to sem bez ladu a skladu. Ani vôl sa v tom nevysomári....
Wotan
16.12.14,13:52
komu si co slohol? :)
anonym122
16.12.14,14:02
No ved prave ze nikomu nic
misoft
16.12.14,14:34
Teda po dlhom čítaní a pochopení + vysvetlenie.
Ak niekto podá TO na teba, že si "vraj" niečo toto, pritom nájde si veci - TO bude zamietnuté ako bezdôvodné. Na druhej strane - on sa vystavuje TO pre krivé obvinenie.
anonym122
16.12.14,14:40
No ide o to ze stretla sa partia opitych a ja s t tiez bol ibaze na druhy den si nejaky dementko uvedomi ze nevie kde ma doklady,atd.peniaze mu nezmizli ziadne.No potom ze si nieco nasiel ale nejake doklady mu este chybaju.Som z toho sam debil.Niektorych ludi som tam ani nepoznal,a podal to navyse vraj dva dni po tom ako sa to stalo teda.No ja som sa na poliicii pytal citam je na moje meno nejake oznamenie a povedal mi sluzbukonajucii policajt ked to pozeral v zaznamoch ze nie.Ved by to tam snad potom bolo.A dotycny ze on to podal...tak uz neviem co si mysliet.Tieto zbytocneveci ja nemam kedy riesit.
buchač
16.12.14,14:54
anonym122 (Dnes 16:40) No ide o to ze stretla sa partia opitych a ja s t tiez bol ibaze na druhy den si nejaky dementko uvedomi ze nevie kde ma doklady,atd.peniaze mu nezmizli ziadne.No potom ze si nieco nasiel ale nejake doklady mu este chybaju.Som z toho sam debil.Niektorych ludi som tam ani nepoznal,a podal to navyse vraj dva dni po tom ako sa to stalo teda.No ja som sa na poliicii pytal citam je na moje meno nejake oznamenie a povedal mi sluzbukonajucii policajt ked to pozeral v zaznamoch ze nie.Ved by to tam snad potom bolo.A dotycny ze on to podal...tak uz neviem co si mysliet.Tieto zbytocneveci ja nemam kedy riesit.
1. Dotyčná len pindá
2. Tak nerieš predsa
3. Opitý človek...hotový KtK..
4. ...aj ja si myslím ...
Chobot
16.12.14,15:24
Pokiaľ ťa polícia nezavolá na výsluch ako svedka alebo ako podozrivého, tak načo vôbec niečo riešiš? Ak si nič neurobil a si ťa zavolajú, tak povieš, že si nič nespáchal. Ak ťa budú chcieť obviniť, tak ti to musia dokázať, alebo by si sa musel priznať. A dúfam, že nemáš čo priznávať.

info pre buchača - nečuduj sa, toto je u mladých bežný jav. Syn má 19 a minule tiež niekde nechal bundu. Manželke nejaký jeho kamarát poslal SMS, že nech mu odkáže, že má jeho mobil, aby ho nehľadal. Inokedy zase priniesol v bunde niekoho OP, lebo si ho ten dotyčný u neho odložil a zabudol si ho po popíjaní od neho zobrať. Proste ... svet je gombička. Nerobia si z toho ťažkú hlavu.
buchač
16.12.14,15:32
:D :D :D :D :D

Dobré info... :rolleyes:
Lenže ja to už mám za sebou... ;)
anonym122
16.12.14,19:38
No to je pravda.Nemam co priznavat a ani mi nemaju co dokazat, nebudem stresovat.Len nechapem ked to vraj podal preco na policii nic neeviduju,cele to je divne No vdaka za vyjadrenia
dmc
17.12.14,06:04
neeveduju to preto - pretoze Policia pravdepodobne iba prijala oznamenie (ak vobec) kde "poskodeny" oznamil ze mu zmizli (boli odcudzene) platobne karty a ine (podanie oznamenia asi pozaduje banka) pricom uviedol kde ich mal naposledy a ze pri tom ako mu zmizli boli aj osoby (medzi nimi asi aj ty). Je to iba oznamenie, pricom policia ma preverenie oznamenia 30 dni. Rozhodnu (doplnia oznamenie) ci to bude trestny cin a zacnu trestne stihanie alebo to bude priestupok alebo ine. Oznamenie sa nasledne odmietne alebo odstupi alebo sa zacne trestne stihanie alebo sa prekvalifikuje na priestupok. Aj keby sa zacalo trestne stihanie - zacne sa pravdopodobne trestne stihanie "vo veci". Az ked ta vypocuju ako svedka (podozriveho) a zhromazdia dokazy ze by si mohol byt pachatel - vydava sa uznesenie o vzneseni obvinenia (avsak na to treba mat nieco v rukach (dokazy- vypovede a podobne) az potom by si figuroval v systemoch ako obvineny a opetovne by si bol vypocuty. Az v tomto pripade by sa tvoje meno niekde objavilo.

Kludne chlastajte dalej.