timejka200
18.06.16,21:40
Mozem viest sklad aj vo vlastnej excelov.tabulke?v programe je to pre mna komplikovane ....kedze teraz som prebrala ucti a cwlmi sa v nom nevyznam....
jakubzemko
18.06.16,21:54
Samozrejme
timejka200
18.06.16,21:55
Hlavne aby som mala prehlad co mi zostalo na sklade vsak ?
jakubzemko
18.06.16,21:58
No jasné a v akom ocenení, využívanie softwaru je možnosť, nie povinnosť, aj celé účtovníctvo sa dá viesť ručne, len by to veľmi dlho trvalo :D
timejka200
18.06.16,22:01
Asi tak lebo predch.uctovnicka viedla evidenciu aj v zosite aj nahadzovala prijemky vydajky..mne sa to zda komplikovane ja budem pokracovat ale v exceli...je to jednoduchsie a tiez prehladne..
timejka200
10.07.16,21:18
Vydavam zo skladu v sklad.cenach?