Marianna01
27.06.06,21:08
Prosím vás, poraďte mi, čo so zápočtom, ktorý mi prišiel. Ak si dám voľbu vzájomné zápočty, nakonfigurujem, vyberiem adresu, doklady pre zápočet, napočíta mi faktúry ta, že sedia síce strany, ale doklady, ktoré potrebujem započítať, tam nahodí nulové, akože tie započítať nemá, pretože súhrnná suma na zápočet je ukončená na faktúrach, ktoré došli skôr. Lenže ja mám doklad o zápočte, kde je jasne napísané, z ktorých faktúr odpočítali zápočet. Ak to urobím podľa programu, nebudú mi sedieť úhrady a saldá... :confused:
Ako si zvolím tú faktúru, ktorú chcem?
Marianna01
27.06.06,19:14
Tuším som na to vyzrála... ale zdá sa mi to nepodarené. Odpočítala som sumu, ktorú potrebujem započítať z jednej zo skorších dokladov, následne som ten "môj" doklad o danú sumu navýšila a dala vytvoriť zápočet. Tie doklady, ktoré som nechcela započítať, som dala pri vytváraní späť - a nevytvorili sa mi. Len tie, ktoré som odsúhlasila. Ale sa mi to zdá ako z Nitry do Blavy cez Košice. Čo keď tam budem mať 100 dokladov od jedného partnera?
Existuje aj nejaký ľahší spôsob?
Započíta sa mi po vzájomnom započítaní v JU do príjmov a výdavkov príslušná suma, alebo treba ešte nejak upravovať uzávierkovými operáciami?