levika26
01.11.16,19:37
pri sledovaní TV som omylom stlačila .. ani neviem aké.. tlačidlo na magio dialkkovom ovládači.. teraz mam na telke len zrnenie a neviem to prepnúť spať.. asi hlupa otazka ale stlačam čo viem a nejde to :) dakujem za radu..
bjuty smis
01.11.16,19:46
to stredné, úplne hore DISP prepni, chvílu počkaj.......ja mám na 1080
levika26
01.11.16,19:51
takúto možnosť na svojom dialkovom ani nemam :(
arizona
01.11.16,19:55
Mozno si si prepla vstup.Na ovladaci TV si skontroluj nastavenie,asi ti preplo na vstup "antena". Aj mne sa to obcas stane.

Ak by si to nezvladla,kludne zavolaj na linku Magia,oni ta navedu presne cez telefon. Myslim, ze tam byvaju do 22 hod.
bjuty smis
01.11.16,20:01
a čo máš najvyššie v strede ?

alebo hladaj DISP
Mária27
01.11.16,20:14
Ja mám teraz obe "ukazovátka" nové, názvy majú iné ... občas stláčam ako divá všetko doradu, až na to prídem :) Ale fakt, niekedy stlačím omylom nie ovládač mágia ale TV, potom to na tom musím aj naprávať.
arizona
01.11.16,22:32
Najdi hore v rohu tlacitko INPUT a potom si nastav vstup.Ak nevies ktory,vyskusaj viacere.ja mam HDMI2.
arizona
01.11.16,22:33
Ja mam 2 Magia,kazde ma iny ovladac.A k tomu 3.telku skylink.Ja uz som celkom zblbnuta z tych ovladacov :-P
levika26
02.11.16,13:58
bohužial ani taku možnosť na dialkovom nemám
faro1
02.11.16,18:39
misoft
02.11.16,19:14
Tak sa pozri aj na DO od telky - tlačidlo Source (Zdroj) - to zrnenie značí, že nie je žiadny signál. A to môže byť A) tým magio-boxom, alebo aj telkou spôsobené - zle navolený výstup/vstup.
Ale upresni, čo to máš za magiobox (presne! - zistí sa spôsob).
arizona
02.11.16,19:21
tak odfot tvoj ovladac a prihod foto,budeme mudrejsi :-)