Roofstav
04.11.16,09:53
Zdravím Vas. Potreboval by som poradiť odkedy som namontoval satelitný modul do TV všetko som naladil ale poukladalo mi programi od 4001 .... Ako sa to dá prestaviť aby to išlo normálne od 1,2,..… za všetky rady ďakujem.
misoft
04.11.16,10:59
Ak máš CA modul - ukladáš si to (edituješ) priamo v telke. Telka by mala mať v menu pod Antena (alebo znak paraboly) možnosť Správca kanálov - ale to musíš nájsť v návode svojho televízora.
Aby bolo jasné - CA modul si NIČ neukladá! On je určený na príjem signálu a pomocou karty Skylink (vloženej) pomocou kódu dekóduje signál a posiela ďalej do telky (jej tunera a pamäte pre uloženie nastavení).
Roofstav
04.11.16,12:16
To je mi všetko jasné ale prečo to nejde prečo to stále ukladá od 4001 a nie od 1 vážne to nemôžem nikde nájsť v nastaveniach
lubko6394
04.11.16,12:36
A keby si aspoň napísal aký máš TV tak by sa možno niekto našiel. Takto môžem akurát predpokladať že tá 4-ka je číslo sat.tuneru. A 1,2,3 slúžia na DVB-T/T2 káblový... a máš možnosť prijímať 999 kanálov z každého tuneru ( teoreticky ).
Roofstav
04.11.16,14:03
Ide o tv LG49LF ako vyhľadalo to 1350 kanálov ale napr. Markízy bola na 5145 toto všetko som po prekladal aby to išlo zaradím ale len od 4001 inak to neviem
sosak
04.11.16,19:33
Určite nebudeš pozerať a počúvať 1350 programov, čo ti našlo pri naladení. Vytvor si FAV skupinu programov,presuň tam programy z ponuky, ktoré budeš reálne pozerať a tam si usporiadaj programy podľa svojej potreby.
karakul
04.11.16,19:50