player85
02.02.17,16:10
Zdravím stratil som kľúč od auta fiat.. viete mi poradiť ako sa doň dostanem a kde sa da urobiť druhy?? Náhradný nemám
ivka70
02.02.17,15:18
Dat odtiahnut odtahovkou do servisu a dat si vymenit zamky, dostanes k nim aj nove kluce.
Teda kupis si ich aj so zamkami a so sluzbou vymeny.
Teda kupis si ich aj so zamkami a so sluzbou vymeny.
player85
02.02.17,15:48
a ako nastartujem ??
lujza.j
02.02.17,15:51
odtahovka naloží a zloží...
player85
02.02.17,15:53
To je setko fajn ale ako dosiahnem toho abz som nastartoval ??
lujza.j
02.02.17,15:55
ked nemas kluče nijako...
dmc
02.02.17,18:00
Tak ci tak - ta to bude stat dost penazi.
Moznosti su 2. Sikovna klucova sluzba dokaze vyrobit kluc podla jedneho zo zamkov na vozidle (jeho rozobranim) ale ak ma vozidlo imobilizer - a to asi ano - tak servis vie zabezpecit aj nakodovanie kluca podla VIn cisla vozidla - ale je to pekne draha zalezitost.
Druha moznost je dat si v servise vymenit vsetky zamky za nove....... co je tiez pekna "palka"
Obe riesenia su drahe.
Lacnejsie riesenie bolo pri strate prveho kluca si dat v klucovej sluzbe na pockanie vyhotovit a nakodovat druhy (zalozny) kluc...ale to je teraz uz "HOV..." platne.
Moznosti su 2. Sikovna klucova sluzba dokaze vyrobit kluc podla jedneho zo zamkov na vozidle (jeho rozobranim) ale ak ma vozidlo imobilizer - a to asi ano - tak servis vie zabezpecit aj nakodovanie kluca podla VIn cisla vozidla - ale je to pekne draha zalezitost.
Druha moznost je dat si v servise vymenit vsetky zamky za nove....... co je tiez pekna "palka"
Obe riesenia su drahe.
Lacnejsie riesenie bolo pri strate prveho kluca si dat v klucovej sluzbe na pockanie vyhotovit a nakodovat druhy (zalozny) kluc...ale to je teraz uz "HOV..." platne.
ivka70
02.02.17,18:15
nastartujes az po vymene vsetkych zamkov aj startera, co uz, ked si to neriesil v case, ked si mal aspon ten jden kluc
lujza.j
02.02.17,19:14
prvý kluc nemusel stratiť-nepíse...ludia dobrovolne kupia auo s jedným klučom:eek::D
dmc
02.02.17,20:41
tak ale...mam jeden kluc......a nespravim si nahradny ??? to si koledujem o problem.... :)
jelalim
02.02.17,22:07
aky je to fiat? model, rok vyroby??
misoft
02.02.17,22:54
player,player - a ty to nevieš? Aj keď má volant zámok - trhneš volantom a zámok je zlomený - riadiť môžeš. V spínacej skrinke sú len tri káble - prívod od baterky, trvalé spojenie okruhu - to je prvá poloha kľúčika a tretí je na štartér (druhá poloha). Prvé dva spojíš napevno a tým tretím sa budeš dotýkať tých spojených - motor nakopneš a už ten káblik nemusíš spájať. A je to! A to ani zlodej nie som - jednoduchá elektrika.
lujza.j
03.02.17,07:07
No vies ten kluc nieco stoji...tak asi tak...tato situacia je asi lacnejsia.?! Kazdy vie preco tak robi:)
buchač
03.02.17,08:00
Samotný polotovar kľúča vyjde na cca 12€.
Vyrezanie podľa originálu cca 20€....ak si dobre pamätám.
Iné ceny sú, ak je potrebné robiť kľúč s diaľkovým ovládaním.
Vyrezanie podľa originálu cca 20€....ak si dobre pamätám.
Iné ceny sú, ak je potrebné robiť kľúč s diaľkovým ovládaním.
Taserda
03.02.17,09:19
Ja som pri kúpe Fiata dostal kartu s kódom pre takéto príležitosti. Na základe karty mi objednajú v servise nový kľúč s DO za cenu 100€.
vlado 33
03.02.17,09:45
Hľadaj pod nárazníkom, možno je tam rezerva pripravená na čorku.
lujza.j
03.02.17,10:10
Alebo v spetáku...ale zase kto by kradol fiat:eek::D