IvetaH
19.09.17,19:49
Cez to zariadenie mám wifi a aj telka ide na to. Nerozumiem tomu, ale tak nejako to je. V PC mi internet ide bez problémov, v telke dve minúty program beží, potom zas dve minúty zmrzne a vyhodí že "kódovaný kanál", potom zas beží a tak už druhý deň. Doštudovala som, že je možné, že treba aktualizovať firmwer, lenže anglinu nemám tak dobrú, aby som zistila, či treba. Aby som nedala ešte staršiu verziu ako mám. Poradí mi prosím niekto?

Telka je LG pochá na stenu cca 3 roky stará, a ten vedľa nej je CRYPTOBOX 650HD.
taiko
19.09.17,20:33
ake zariadenie pouzivas na dekodovanie TV signalu? Mas nejaky setopbox?
misoft
19.09.17,22:55
Z popisu: toto nie je chyba routera, teda ani nie je potrebné aktualizovať firmware.
Keďže ti telka vyhadzuje "Kodovany signal" - značí to, že ho dostáva. Keby vypadával WiFi signál, pocítila by si to i na PC/NB a telka by hlásila "Bez signalu, skontrolujte.......". Problém bude už po prijatí signálu od routeru a jeho následnom dekódovaní.
Nenapísala si, aká je to telka. Či má vlastný WiFi prijímač, či máš externý WiFi prijímač pre telku, či máš dekóder (set-top-box), alebo rovno v telke zasunutú dekódovaciu kartu a od koho je tá karta (spoločnosť).

Poznámka: posledná a najnovšia :D verzia firmware je z 18.11.2014!!! - takže neviem, kde by si zohnala nový firmware.
Pokiaľ si ho (router) kupovala niekedy v 2016-2017 - tak asi už bude mať v sebe práve tento firmware.
ivka70
20.09.17,10:02
a ten Cryptobox je od koho? aky stary?
IvetaH
20.09.17,10:13
Tak to netuším, kúpili sme ho v NAYke cca 2 roky dozadu a šlo všetko perfektne.
IvetaH
20.09.17,20:25
Tak si predstavte, bol to útok hackerov, že vraj. Bolo treba prepísať server a vybavené. Ďakujem všetkým za pozornosť.
nunenko
21.09.17,20:28
misoft, keďže IvetaH "nakupuje" a aj ťahá kódy na cardsharing a server napadli hackeri tak jej problém by sa tu nemal riešiť
misoft
21.09.17,22:03
Pýtala sa na router - odpoveď dostala, ostatné - je na jej svedomí....
Ostatné údaje doplnila až po mojej odpovedi....
Inak CRYPTOBOX 650HD je pre satelit + IPTV (takže satelit nechytá - ostáva IPTV)
IvetaH
22.09.17,09:35
A to už prečo? Neviem síce o čom píšeš, ale cítim, že niečo nepríjemné. Tak len pre info - Službu si pekne platím. Mám síce aj skylink za 74€ aj satelit, ale je to na chate a ide na figu borovú. A keď nejdem cez satelit, tak nemám problém.