Peci5
27.04.18,21:37
Prosim info,kupili sme si TV Lg,a pri zapojení so STB od nás pýta výrobcu STB.Programy máme od SWAN,ale nokde sa neuvadza vyrobca....nechce nás to ďalej pustiť.Do pondelka je ďaleko....ak by niekto vedel pomôcť ,budem rada.
Ďakujem
buchač
27.04.18,22:00
Každy STB...podotýkam a zdôrazňujem, že KAŽDÝ setobox má svojho výrobcu a značku (alebo naopak).
Neexistuje, neverím, že sa neuvádza nikde výrobca !!!!

Viď
https://www.google.sk/search?client=opera&q=setoboxy&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest&gws_rd=ssl
Peci5
27.04.18,22:24
Ďakujem za reakciu....na krabici je SWEDEN TELECOM ,model STC-IP3150-HD....ale v ponuke TV Lg nič také nie je....znamená to,ze asi daný model STB je zastaraly,takže sa uz nikde neuvadza,asi bude treba vymeniť.
misoft
27.04.18,23:51
Zastaralý? Aj keby - telka sa NEMÁ čo pýtať na výrobcu STB - ten je zdrojom signálu po dekódovaní (niečo ako pripojenie k anténe, alebo k rozvodu káblovej televízie) - na 100% to ani neviete ako zapojiť.
Má STB vzadu HDMI výstup? Má - prepojiť s HDMI na LG a ako zdroj signálu v TV nastaviť HDMI - a telka MUSÍ zobraziť signál cez HDMI na obrazovke.
A potom už len naladiť STB (nie telku!). A prepínanie kanálov sa deje na STB.
jelalim
28.04.18,08:06
Ako to že nechce dalej pustiť, telka zobrazuje to co do nej pustite. Precitajte si navod! Hned prvy odkaz v googli na slovo STC-IP3150-HD ma odkazuje na neuveritelne podrobny navod v cestine.
buchač
28.04.18,08:06
misoft (Včera 23:51) Zastaralý? Aj keby - telka sa NEMÁ čo pýtať na výrobcu STB
===================
...a čo by si chcel od LG ???
sosak
28.04.18,09:52
Podľa manuálu pripojte STB k televízoru, strana 7 manuálu STB :http://www.internetexpert.cz/files/Manual_STB_experttv_v1.pdf
Možno pomôže inštruktážne video:http://www.lg.com/sk/support/video-tutorials/CT20214005-1439891626473-others
misoft
28.04.18,15:22
Fakt... niečo fest riadne chcieť od LG - tak to radšej i tú smiešnu Oravu....
Peci5
01.05.18,20:27
Nakoniec je chybný STB...zajtra výmena.....Ďakujem za odkazy....a pravdepodobné pytanie výrobcu STB je z dôvodu sparovania ,,Magického ovladaca,, ,ktorý patrí k TV so STB,aby mohol byť využívaný na obe zariadenia.Uvidíme zajtra.