janci1954
12.06.18,10:16
Mám televízor Samsung. Chcem si uložiť kanály za radom,ale na ovládači sa mi nedá otvorit stránka-Kanály.Prosím o radu.Ďakujem.
arizona
12.06.18,10:46
Asi to zalezi aj na operatorovi,ci takuto moznost ponuka. ja mam Magio cez satelit,tiez neumoznuju zoradit kanaly ako ja chcem,maju ich vopred zoradene
misoft
12.06.18,12:04
Mnohé Samsungy majú podobný spôsob radenia kanálov, zostavenia volieb v menu. Ide však o to, či je signál privádzaný cez STB, sat. prijímač, alebo je vedený priamo do TV.
V poslednom prípade:Menu - vybrať Kanály (Channel): symbol antény/satelit - Správca kanálov - tlačidlo Tools - vybrať Upravič č. kanála. V okienku sa napíše číslo, ktoré ma mať požadovaný kanál a potvrdí sa OK.
Pozor, pokiaľ je uvedené miesto už obsadené, kanály sa medzi sebou vymenia (v poradí).
Príklad:
https://www.disablemycable.com/wp-content/uploads/2017/10/antenna_select.jpg
(Channel Manage = Správca kanálov)

Inak - toto musí byť i v návode na používanie!
buchač
12.06.18,12:47
Ja síce nemám Magio.....Ale umožňuje, veru hej...;)

https://www.telekom.sk/wiki/televizia/zmena-poradia-kanalov
arizona
12.06.18,12:58
ked mas cez kabel,tak ano.Preto ja som pisala o satelitnom pripojeni .-)
buchač
12.06.18,13:07
Jáááááj...tak sorry.

Ale šak vravím, že nemám Magio...Telekom mi cez prah proste neprekročí.