janci1954
07.09.24,00:48
Neobjednal som si u AVG antiv.program a aj tak mi stiahli s karty 99 euro.Co mám s tým robiť ked maju napísané 30 dnove vrátenie penazi.Datum mám 31.aug.2024. Chcu nejake ID ale ja som ten email vymazal a 4 koncove čísla mojej karty.
misoft
07.09.24,06:05
"Neobjednal som si....." - to píš lastovičkám na drôtoch. Mali prístup na tvoj účet, mali tvoju kartu? NIE?! Tak potom kecáš, pretože platbu by si musel ODSÚHLASIŤ. Okrem toho - ak by si používal AVG po dobu TRIALu, po skúšobnej dobe prechádza na FREE (a s obmedzenými službami). Ak by si chcel platiť - tak musíš zadávať aspoň kontaktné údaje (prinajmenšom e-mail).
A píšeš - že chcú ID. T.z. že TY SI už mal platený AVG a ten sa automaticky predĺžuje. Ak ho nechceš - musíš to IM oznámiť (práve cez e-mail). A AVG si vymazal? Nuž v PC máš stále o ňom stopy.

Nie AVG sú zlodeji (oni idú podľa svojich podmienok, ktoré si ty NEČÍTAL), ale TY si dilino!
veronikasad
07.09.24,06:08
Už ti stiahli z karty alebo chcú stiahnuť, keď pýtajú číslo karty? Nie je to podvodna správa ?
misoft
07.09.24,07:28
Tiež dobrý postreh.
misoft
07.09.24,07:33
A ešte poznámka: ak by si "chcel" platiť kartou on-line, tak sa NIKDY nepoužíva pravá karta k účtu, ale banka ti "vystaví" virtuálnu kartu" (a k tomu sa v banke vystaví virtuálny účet) a tou kartou zaplatíš - pokiaľ by chceli niečo navyše - jednoducho si ty sám (dá sa to i v IB) tú kartu zrušíš (samozrejme sa tým zruší i virtuálny účet v banke) a podvodník si môže fúkať práškový cukor do zadku. Nie je karta, nie je účet - banka požiadavku automaticky zamietne.