čitateľ i menovateľ
18.09.25,15:47
Dobrý deň, pri náhodnom upratovaní kancelárie ( nie je to v mojej pracovnej náplni) , som našla kameru umiestnenú na skrytom mieste. Som si istá, že niektorí kolegovia o tom vedeli. Ako k tomu pristupuje zákon? Je to dôvod na okamžité ukončenie pracovného pomeru? Ďakujem za odpoveď.
Martuk
18.09.25,14:53
dovod? ako vies, ze:

1. kamera je prava
2.kamera aj nahrava
3. si na zazname
4. ak si na zazname, mas sa coho bat?
čitateľ i menovateľ
18.09.25,16:42
To, že kamera tam je, mi vôbec nevadí, nakoľko nekradnem a robím prácu, ktorú mám v pracovnej zmluve. To, že kamera je so zvukovým záznamom som si overila jej odfotením a konzultovanim s technikmi. Povedali mi, aby som ju odpojila z PC.
Martuk
18.09.25,18:03
je na fotke vidiet mikrofon? Ak nie tak tazko povedat, ci nahrava. Ak sa nemas coho bat, tak ti moze byt jedno, ci nahrava, ci nahrava so zvukom alebo nie. Mam ale dojem, ze nieco tajis.

Ak s tym mas problem, tak chod za nadriadenymi a uvidis, ako sa zachovaju.

cirou nahodou si isla upratovat kancel, pricom sama pises, ze upratovanie nie je tvojou pracovnou naplnou a cirou nahodou si objavila kameru. Akoze fakt??

Popis to skryte miesto.
ivka70
19.09.25,07:34
odfotenim si zistila, ze nahrava a uklada niekam zaznam zvuku :) ? sorry, ale ten tvoj fotak , to musi byt zariadenie ....
Inak, nastrazit to tam mohol ktokolvek z kolegov, dovod na okamzite skoncenie PP to urcite nie je, nemas ziadne dokazy, nic , co by dovod davalo