domi2
16.12.06,15:18
Ahojte poraďáci

Sme obč.združenie chceme dať odmenu našim niektorým členom, za založenie OP admin.úkony,sponzorov, aká forma je pre nás navhodnejšia aby sme neporušili zákon.Existuje aj iná forma ako je DVP je z tým staršne roboty sú to v podstate len jednorázovky.
Danila
16.12.06,15:56
Ahojte poraďáci

Sme obč.združenie chceme dať odmenu našim niektorým členom, za založenie OP admin.úkony,sponzorov, aká forma je pre nás navhodnejšia aby sme neporušili zákon.Existuje aj iná forma ako je DVP je z tým staršne roboty sú to v podstate len jednorázovky.Mám pocit, že rozmýšľat o spôsobe odmeny potom, keď sú práce vykonané je trošku neskoro. A s DoVP vôbec nie je strašne roboty. A sú najvhodnejšie na tie jednorázovky.:)
domi2
16.12.06,19:05
Ďakujem Danila ale nemali sme peniažky a tí naši členovia makali aby niečo zohnali a preto chceme ich aspoň troškou za ich snahu odmeniť/aj sa mi to rímuje/čítala som o príkazných zmluvách, myslíš že je to dobra forma? Keď dám dohody budem musieť prihlasiť aj zamestnávateľa,registrovať sa na DU a nehrozí že by sme ešte mohli niečo v blízkej budúcnosti rozdeliť, tak sa mi nechce zbytočne papierovať.
Danila
16.12.06,19:12
Ďakujem Danila ale nemali sme peniažky a tí naši členovia makali aby niečo zohnali a preto chceme ich aspoň troškou za ich snahu odmeniť/aj sa mi to rímuje/čítala som o príkazných zmluvách, myslíš že je to dobra forma? Keď dám dohody budem musieť prihlasiť aj zamestnávateľa,registrovať sa na DU a nehrozí že by sme ešte mohli niečo v blízkej budúcnosti rozdeliť, tak sa mi nechce zbytočne papierovať.Ja tie príkazné zmluvy mám rada ako zamračenú oblohu. A sú pre mňa často východiskom z núdze. Na vyhnutie sa prihlasovačkám je to riešenie.
domi2
17.12.06,06:51
Ďakujem Danila
Ja tiež nemusím radšej mám dohody ale je to len jednorázovka.