sybila3
23.01.07,15:15
Dá sa v MS3 vytlačiť aj daňové priznanie?
neznama22
23.01.07,15:17
Dá sa v MS3 vytlačiť aj daňové priznanie?

Ak myslíš Daň z príjmu FO, alebo PO, tak nie. Sú tam maximálne len podklady pre toto daňové priznanie, ale priamo formulár nie.:mee:
ivab
24.01.07,07:25
Skrátka treba si dokúpiť nadstavbu systému (Tax edit)... Pozri stránku www.money.sk (http://www.money.sk)
neznama22
24.01.07,08:38
Skrátka treba si dokúpiť nadstavbu systému (Tax edit)... Pozri stránku www.money.sk (http://www.money.sk)

Alebo je to aj na stranke www.taxedit.sk
duficek
24.01.07,14:07
je to na skodu programu, ze tam nie je aj tlac DP FO, pritom DP k DPH tam je...predrazeny taxedit som nekupil, radsej vyplnim tlacivo priamo na DRSR...
Ľuba
24.01.07,14:25
Pre jednu firmu je grátis...
sybila3
24.01.07,15:16
Ako to myslíš, že pre jednu firmu je grátis?
Atreides
24.01.07,18:05
Ak je potrebne spacovavat danovu agendu len jednemu danovnikovi (napr. mojej firme), tak je Taxedit po zaregistrovani mozne pouzivat legalne zadarmo.
neznama22
25.01.07,14:12
Ak je potrebne spacovavat danovu agendu len jednemu danovnikovi (napr. mojej firme), tak je Taxedit po zaregistrovani mozne pouzivat legalne zadarmo.

Pre jednu firmu je možné spracovávať všetky formuláre ktoré program ponúka bez obmedzeného počtu.
Ale už pre ďalšiu pridanú firmu v prípade demoverzie to formuláre nevytlačí.
duficek
25.01.07,19:12
TaxEdit som stiahol, nainstaloval, aktivoval. spustil, vybafol na mna hlasku, ze si mam stiahnut poslednu aktualizaciu (to uz nemoze byt aktualny rovno instalacny balik???), stiahol som, aktualizoval TaxEdit, znova spustil a znova hlaska, ze si mam stiahnut poslednu aktualizaciu..OK, kaslem na tu hlasku, idem cez ponuku Start, TaxEdit, Spojenie s Money. vyberiem si agendu, s ktorou ho chcem spojit, odkliknem, hotovo...zatial parada. spustam money, postupujem podla navodu, davam tlacit priznanie k DPH ale namiesto tlacitka "tlac" stlacam export. uz tam mali byt nastavene predvolby z TaxEditu. nic tam nieje vyplnene, vsetko si mozem navolit sam, ziadne prepojenie na TaxEdit tam nie je.
Taky posahany program okamzite odistalovavam a davam mu pápá, nikdy viac. ani zadarmo !
Atreides
26.01.07,19:33
No ja by som sa zas az tak rychlo nevzdaval. Ak chybaju prepojenia tu su. Staci si ich nakopirovat do Money:

Skopiroval som si ich priamo z mojho Money ;-)

DPH:

C:\Program Files\TaxEdit2\SHDS\dphEUsk.xsl
C:\Program Files\CIGLER SOFTWARE\Money S3\PRINT\dph.txt
"C:\Program Files\TaxEdit2\Bin\TaxEdit.exe" /i "C:\Program Files\TaxEdit2\TaxEdit.ini" /s "ICO:12345678" /b ""

SUVAHA/VYSLEDOVKA

C:\Program Files\TaxEdit2\SHDS\vykazysk.xsl
C:\Program Files\CIGLER SOFTWARE\Money S3\PRINT\vykazy.txt
"C:\Program Files\TaxEdit2\Bin\TaxEdit.exe" /i "C:\Program Files\TaxEdit2\TaxEdit.ini" /s "ICO:12345678" /b ""

Mozno este jedna drobnost. Taxedit je samostatny program na danovu evidenciu. Hodnotit jeho kvality na zaklade jedneho nepodarene exportu z Money sa mi zda trochu unahlene ;-)
duficek
26.01.07,22:00
unahlene ako unahlene....
1 - DPH mi vytlaci aj Money samotne
2 - chcel som to pouzit na DP z prijmu FO typ B a typ A pre zamestnancov + vykaz o majetku a zavazkoch atd....
3 - pre mna nepodareny export = nefunkcny program. preco ked stahujem aktualny instalacany balicek, musim este dotahovat kadejake aktualizacie, nejde mat na stiahnutie aktualne instalacky? aj po stiahnuti dodatocnej aktualizacie program hlasi, ze si mam stiahnut novsiu verziu....
ked zavriem oci pred velmi nepodarenym interfejsom a neintuitivnym ovladanim, nezavriem oci pred funkciou, ktoru som od programu ocakaval, teda napojenie na Money. pokusal som sa o to viackrat, vzdy bolo potvrdene uspesne "spojenie", ale prd....
4 - je len na skodu programu, ze o moznosti pouzivat legalne bez obmedzenia "zadarmo" pre jednu agendu, som sa musel dozvediet tu na porade a pri instalacii programu, ale nemaju to uvedene na stranke pri popise programu (nie som telepat aby som to vytusil)

povazujem sa za zdatneho uzivatela PC, aj co sa tyka HW aj SW, vsetko zvladam sam, ci sa jedna o instalacie programov a udrzba systemu, poskladanie PC z mnou vybranych suciastok, ale TaxEdit je naozaj nad moje sily...
nekvalitu taxeditu nehodnotim len z jedneho nepodareneho exportu, ale z viacerych drobnych nepodarkov
este raz, ani zadarmo :(
Ľuba
28.01.07,05:20
No Duficek, tak ako som doteraz s Tebou vždy súhlasila, musím teraz hlboko nesúhlasiť. Ja tento program používam dlhšie a bez toho, aby som mu chcela robiť reklamu mi veľmi vyhovuje. Mám tam nahodené všetky druhy DP vrátene dane z MV, výkazy aj poznámky k ÚZ mojich klientov od roku 2001, takže ak náhodou potrebujem niečo pozrieť, nemusím sa prehrabávať v šanónoch... Nevravím, že je dokonalý, ale ktorý program je. Všetko je asi otázka správneho nastavenia a zvyku.
duficek
28.01.07,13:15
je pravda ze som tomu programu nevenoval dostatocnu pozornost. ale po tolkych drobnych sklamaniach som nemal najmensiu chut pustat sa do studovania funkcii programu. potreboval som ho prepojit s money, co sa nepodarilo, chcel som ho pouzit iba na vyplnenie danovych priznani B+A. nemam vela agend, takze mi nerobi problem hodnoty nahadzat do formiku a vytlacit, len som si myslel ze cez taxedit to bude pohodlnejsie...
keby som mal agend viac a chcel ich nejak spravovat, urcite by som sa venoval viac rieseniu problemu s prepojenim a snazil by som sa spoznat ovladanie programu.
v momentalnej situacii som si ale vybral jednoduchsiu cestu....tot vsjo :)