Arena
17.03.07,18:11
Ahojte,
chcem pekne poprosit, ze ci niekto nema DP na rok 2006 v exceli, ako to minuly rok pridala Marina...velmi by pomohlo.
Dakujem :)
mysimis
17.03.07,18:15
V exceli nemám, ale ak Ti to pomôže tak si stiahni zo stránky bezplatne soft Alfa - www.kros.sk - tam sa dajú vypisovať DP typu A a B. Je to super.
Zuziana
17.03.07,18:22
editovateľné tlačivá DP máš aj na www.drsr.sk
Arena
17.03.07,18:42
daaakujem, su fajn, ale predsa len by bodlo to v exceli...bolo tojednoduche vyplnit a vypocitalo to. Alfa poznam, ale by som sa v tom asi musel nejak aspon troch vediet robit. A do pdf. neviem doplnat, preto bol ten excel dobry. :)
mysimis
17.03.07,18:52
Ja s Alfou robiť neviem. Viem akurát vyplniť DP - je to úplne jednoduché a same to vypočíta.
jamis
17.03.07,19:06
editované tlačivá na www.drsr.sk - takisto sa samé napočíta
Manual
17.03.07,19:08
editované tlačivá na www.drsr.sk (http://www.drsr.sk) - takisto sa samé napočíta
A ide ti vytlačiť ? Mne sa nedá vytlačiť typ A, funguje to vôbec ?
Arena
17.03.07,19:09
Noo, super, skusim to... a v drsr.sk do kde najdem, tlaciva-dan z prijmu-2006?
jamis
17.03.07,19:10
A ide ti vytlačiť ? Mne sa nedá vytlačiť typ A, funguje to vôbec ?
No včera to rozhodne fungovalo. Dnes som nepracovala. Skúsim Ti to.
Manual
17.03.07,19:11
No včera to rozhodne fungovalo. Dnes som nepracovala. Skúsim Ti to.
Čakáááááám :D
jamis
17.03.07,19:11
bohužial sú dnes zasa mimo....
Manual
17.03.07,19:16
bohužial sú dnes zasa mimo....
Aký je správny postup po vyplnení DP.
1. uložiť do tl. súboru
2. tlač dokumentu ?
Lebo som to otáčal všeliak a nič.
Robím v Alfe dôchodcu, ale na potvrdení o príjme zamestnávateľ špatne na DOVP o 1 Sk spočítali zrazenú daň a nepustí ma Alfa v určitých riadkoch opraviť to. Preto som to robil na www.drsr.sk (http://www.drsr.sk)
ďakujem
jamis
17.03.07,19:20
Aký je správny postup po vyplnení DP.
1. uložiť do tl. súboru
2. tlač dokumentu ?
Lebo som to otáčal všeliak a nič.
Robím v Alfe dôchodcu, ale na potvrdení o príjme zamestnávateš špatne na DOVP o 1 Sk spočítali zrazenú daň a nepustí ma Alfa v určitých riadkoch opraviť to. Preto som to robil na www.drsr.sk (http://www.drsr.sk)
ďakujem
Neukladám, zadám priamo tlač.
Manual
17.03.07,19:22
Neukladám, zadám priamo tlač.
Tak ďakujem, počkám až štátna správa nabehne...:D
Pekný večer...:)
Arena
17.03.07,22:05
Skusil som kros...je to fajn...islo to
dakujem :)
emily
18.03.07,13:17
Aký je správny postup po vyplnení DP.
1. uložiť do tl. súboru
2. tlač dokumentu ?
Lebo som to otáčal všeliak a nič.
www.drsr.sk (http://www.drsr.sk)
ďakujem
Janko ak to chceš aj uložiť, tak si dáš uložiť do tl.súboru. Potom sa to dá odtiaľ aj späť do www.drsr.sk natiahnuť a urobiť opravy, keď to nie je dokončené alebo potrebuješ niečo opraviť.Späť sa to naťahuje cez prehľadávať a vložiť zo súboru.To sú dolu pod DP tlačítka. Ak to chceš len tlačiť, tak cez tlač dokumentu.
Všetko až zajtra.Dnes majú odstávku, aby sme si oddýchli :D
jamis
18.03.07,13:22
Už fungujú....
kira
18.03.07,13:48
Už fungujú....

Mne nefunguje!
emily
18.03.07,13:50
Mne nefunguje!

Dnes ešte pôjdu ako maják...funguje...nefunguje...funguje...
jamis
18.03.07,13:53
Ja som práve DP urobila...mne to dnes už fakt funguje....
Janka6685
18.03.07,14:00
editované tlačivá na www.drsr.sk (http://www.drsr.sk) - takisto sa samé napočíta

Vyplňovala som DP zo stránky www.drsr.sk, ale nič mi tam samé nevypočítalo:confused:
jamis
18.03.07,14:05
Vyplňovala som DP zo stránky www.drsr.sk (http://www.drsr.sk), ale nič mi tam samé nevypočítalo:confused:

Asi to nevieš, ani mne to zo začiatku nešlo, ale už som prišla na to ako na to....

Treba 2x za sebou kliknúť myšou na daný riadok...a napočíta sa....skús to.
Marína
18.03.07,14:06
Na riadkoch, kde sú vzorce, 2x kliknúť ľavým tlačítkom na myši.
kira
18.03.07,14:08
Mne tam vyskočí:Nesprávny vstupný XML súbor pre dané tlačivo.
jamis
18.03.07,14:10
Mne tam vyskočí:Nesprávny vstupný XML súbor pre dané tlačivo.

Tak to ti veru neporadím...možno sa niekto nájde.
Janka6685
18.03.07,14:22
Jamis, Marína, ďakujem. Už budem vedieť. :)

Btw, áno, aj v Alfe to funguje...:)
emily
18.03.07,20:17
Mne tam vyskočí:Nesprávny vstupný XML súbor pre dané tlačivo.
Aj mne to tam na začiatku napísalo, ale sa ma hneď spýtalo, či chcem čosi nainštalovať.Keď som dala, že áno, tak to už išlo.