Klikne pre zoradenie od najlepšej odpovede: : ZÁHRADKÁRSKA BURZA PORAĎÁKOV
Zdravím
Nema niekto na predaj vruble z tychto odrod?
Jabloň: Angold, Prima, Aneta, Pinova
Slivky: Katinka, Hanita, Toptaste
Hruška : LUKASOVA, DIKOLOR.
Prípadne vymením za: jablon: Rubinola, hrusku: Wiliamsova, Clapova., Slivku: JOJO, Stenley
niko.presov 11.04.16, 22:19 Ostalo mi 36 krasnych priesad nakladaciek do sklenika vhodne k okamzitej vysadbe, vymenim za nieco ine. Trvalky, hosty, canny indicke, lalie.
prečo to nepokračuje ďalej je to dobrá rubrika? Mám napr. veľa usušených kvetov -limonka rada za niečo vymením- rôzne farby-okres Martin
Zdravim, nema niekdo prosim Vas vruble (resp. ak bude strihat tak odrezky) rezistentnych vinicov? Mam stare hlavy a chcel by som skusit na jar ich naockovat. Eventualne ak mate aj nejake vruble ovocnych drevin ktore nemam tak by som sa potesil :-) , mozem aj ja nejake ovocne vruble poslat ak by bol zaujem. Dakujem
Ahojte, mate niekto zltoplody figovnik volne v pode v Bratislave, z ktoreho by ste mohli poskytnut odrezok na zakorenenie? Zacinam - zhanam nieco od pestovatelov v BA, nie z obchodu s neznamym povodom a vlastnostami .... Co sa tyka odrod, najlepsie zlto, alebo zeleno plody kus. Cital som tu niekde ze ma take niekto vo Vrakuni. Zatial som si zohnal odrodu z Moravy English Brown Turkey. Odpiste mi prosim niekto, kto ma dlhodobo v zahrade nejaky zeleno - zltoplody - ak sa nemylim, mozu to byt odrody Dottato, Desert king, ... Dakujem.
niko.presov 06.05.17, 07:51 Mam viac sadenic paradajok, vymenim za ine , napr. chili, paprika a pod.
csillag3112 17.10.17, 18:44 Brugmansia Angels Wings rezy z matky odpredam. Mama na foto.
csillag3112 17.10.17, 18:46 Nová slovenská odroda Ivonna (foto) odpredam z tohoto krásneho kultivaru rezy z matky.
csillag3112 17.10.17, 19:35 Pár semien Datura Purple odpredam. Mama na fotke.
Pár semien Datura Purple odpredam. Mama na fotke.
" Prosím prispievateľov, aby sa držali zadania témy, tzn., aby používali tému na výmenu, darovanie, či hľadanie rastliniek."
csillag3112 19.10.17, 17:38 V roku 2016 mi svetová organizácia BGI uznala a zapísala do svetového registra moj vlastný slachtenec novovyslachteny kutlivar ktory som pomenovala po dcérach - Kristina Michaela. Rovnako bola zapísaná aj do Európskeho registra novoslachtencov v Nemecku. Kristína Michaela - na fotke, jej dopestovanie od semena trvalo 4 roky. (1 fotka)
CHIROS MEDICAL 10.11.17, 18:25 Kupim sadenicu orecha vlasskeho-Papierak
CHIROS MEDICAL 11.11.17, 10:00 Pošlite mi prosím kontakt alebo zavolajte 0905772312. Ďakujem
Kupim sadenicu orecha vlasskeho-Papierak
Kúpte si orech v renomovanej škôlke štiepený. Najlepšie samoopelivú odrodu. Napr. Mars, Lake, Seiferdorský... . Tieto stromy maju o tretinu nižší vzrast, a oveľa skor rodia. Orechy su polopapieraky - rozpučite ich aj rukou. A stačí Vám jeden v záhrade aby ste mali úrodu.
Orech sadený zo semena začne rodiť kedy ako, niekedy po 8 rokoch, niekedy až po 12 tich.. Úrody a orechy možu / no nemusia nemusia byť malé.Stromy su vysokého vzrastu. Je to taká lotéria.
Daroval by mi niekto odrezky pepina? Chcela by som vyskusat ho pestovat. Vopred dakujem
Zuzka,v zahradkarstve si mozes aj kupit balicek semienok a vypestuj si.Stoji to par centov...mne vzdy semenka vzisli a vypestovala som si sama.
|
|