R.evita
26.04.07,09:36
Dobrý deň,

Veľmi Vás prosím o radu. Som uplný začiatočník pri podvojnom účtovníctve a mám si vybrať nejaký program. A kde sa opýtam tam mi každy povie inak - premýšľala som o OMEGE - kros alebo Softip.
Prosím o radu z pohľadu dobrého účtovníka. Ja viem každý účtovník ma svoj systém a pre neho je ten svoj program naj naj naj.
Ale fakt čo je naj :o :o :o
Lebo som už z toho:confused: v pomykove
DušanČ
26.04.07,07:50
S tých SW, ktoré spomínaš, by som pre teba ako začiatočníka doporučil jednoznačne Omegu, pre jej jednoduchosť. Softip je tiež kvalitný SW, ale z hľadiska obsluhy je trochu zložitejší. Nezanedbateľným argumentom je aj cena. Tá je bezkonkurenčne v prospech Omegy. Dobré referencie sú aj na Pohodu a MRP. Tie sú z hľadiska obsluhy asi na rovnakej úrovni, ako Omega. Neviem ako ti to súri, ale rozhodnúť sa dá len na základe osobného absolvovania predvádzania, ktoré každý dodávateľ vykonáva bezplatne. Podľa toho sa rozhodni.
witch
26.04.07,10:11
Skúsenosť mám s Pohodou, je dobrá, spokojná som hlavne so mzdami. Tie mi chvália aj iné kolegyne. Prajem R.evite veľa úspechov!! :-)
R.evita
26.04.07,10:17
Ďakujem za názor, aj ja si myslím, že Omegu. A o Windoe - neviete - aký je.
ivako
26.04.07,10:48
Záleží aj od veľkosti firmy a rozsahu účtovania. Robím v Omege aj v Oberone. Omega je výborná pre väčší rozsah účtovania, obchodovanie so zahraničím a pod.Má dobré výstupné zostavy, prehľady.... Pre menšie firmy mám program Oberon,ktorý je výhodný cenovo.