kvak19
10.07.07,09:20
Vie mi niekto prosim poradit ako nahodit v Money PU prijem na ucet(uhradu) faktury ktoru som vystavil v minulom roku . V ponuke neuhradenych faktur mam totiz iba tie tohtorocne. Dakujem za odpovede
andreaS
10.07.07,07:49
v tej ponuke tohtorocnej su dve moznosti preklikavania sa...

jedna je hore - tam si menis, ci chces uhradit doslu fakturu, vystavenu fakturu, zavazok ....

druha je dole - tam sa preklikava medzi jednotlivymi rokmi. Tak tam treba kliknut na rok 2006 a potom hore zvolit spravny okruh dokladov.
kvak19
10.07.07,09:54
Dakujem krasne andrejka :)
...no a kedze uz viem ako na to nemozem sa na nic vyhovarat a mozem ist pekne makat :(
Pru
16.04.09,08:29
Prosím o radu ako mám uhradiť fa výdavkovým dokladom z pokladne-orange, je mi jasné, že úhradu fa, cez tri bodky, je to orange, ale na doklade je ešte poplatok a dph, to mám ako nahodiť? dík, je to súrne...
kvak19
16.04.09,13:55
to nechapem ako myslis, faktura co ti pride, tak si ju zaevidujes medzi prijate faktury, a potom ked si ju uhradzal v hotovosti, si das pokladnicne doklady, das si vydavkovy doklad, a tam cez tie 3 bodky si vyberies fakturu ktora sa ma uhradit, a uhradis ju celu.
Pru
17.04.09,06:29
áno, veď to tak mám, to by nebol problém, ale problém je, že na tom doklade je poplatok za hotovostnú platbu v orangi, 0,70-základ a 0,13 dph a to neviem ako mám na jeden doklad nahodiť s dphčkou?
jarkra
21.04.09,14:47
Skús sa pozrieť na ten príjmový doklad z Orange. Ja mám pri platbe v hotovosti v Orange vždy 2 príjmové doklady vytlačené tesne pri sebe. Na jednom je úhrada za faktúry (aj viac naraz) a na druhom spodnom je ten administratívny poplatok. Ja to potom rozstrihnem a účtujem dvoma pokladničnými dokladmi v Money S3. Takto to robím hlavne u platcov DPH.

Druhá možnosť, ak to chceš mať na jednom doklade:
Na pokladničom doklade najprv cez variabilný symbol (tri bodky) povyberám faktúry, ktoré chcem uhradiť a potom prepíšem celkovú sumu pokladničného dokladu, ku ktorej pripočítam ten administratívny poplatok alebo poplatok za vklad na bank.účet, alebo sadzu poštovného pri šekoch. Keď potvrdíš doklad, program ťa upozorní, že ti nesedí suma faktúr so sumou pokladničného dokladu, či to chceš tak naozaj uložiť. Potvrdíš, že áno. Následne si otvoríš Zaúčtovanie dokladu a tam prepíšeš pre ten administratívny poplatok text, prípadne predkontáciu (suma by ti tam mala sedieť s výškou toho poplatku).