bef
19.07.07,16:28
Vedel by mi niekto pomôcť s projektom „Elektronizácia a revitalizácia zariadení školského stravovania 2007“. Sme materská škola + školská jedáleň a chceli by sme požiadať o finančné prostriedky na zmodernizovanie školskej kuchyne a jedálne, len máme problém s vypracovaním projektu nakoľko niečo takéto sme ešte nerobili. Čas na jeho vypracovanie je len do konca mesiaca a preto by som Vám bola vďačná za akúkoľvek pomoc.

Pekný deň :)
anfro11
16.08.07,12:04
... skoda ze som sa sem dostal az teraz. Dalo sa pomoct aj s inymi projektami
bef
16.08.07,17:21
Škoda, no možno bude ešte príležitosť. Ďakujem.
Napriek tomu sa mi podarilo uvedený projekt vypracovať a poslať v termíne. Teraz čakám na výsledok.

Pekný deň :)
kejty
27.02.08,10:01
Dobrý deň. Všimla som si Váš príspevok ohľadom Elektronizácie zariadení školského stravovania. Tiež mám podobný problém. Tiež sme obec s MŠ s ŠJ, dostala som za úlohu daný projekt vypracovať, a tiež si moc neviem dať rady,lebo som ešte nič podobné nespracovávala.
Bola by som rada, keby to bolo možné a keby ste boli ochotný,aby sme týmto spôsobom spolu komunikovali a odovzdváli informácie, ktoré sa dozvieme.

Momentálne sa snažím nakontaktovať na obce, ktoré daný projekt už spracovali - úspešne.

Pekný deň prajem.
bef
27.02.08,10:09
Aj v tomto roku je vypísaný uvedený projekt?
V minulom roku sme neuspeli a preto ma to zaujíma.

Pekný deň
sojciakova
27.02.08,12:49
Počula som, vraj k projektu bolo treba pridať zriaďovaciu listinu. Je to pravda? Na výzve nebolo nič podobné napísané.
Katka 30
29.02.08,06:00
Dobré ránko, tiež máme pred sebou úlohu ako vytvoriť projekt na Elektronizáciu ZŠS,ak viete o niekom,kto je ochotný dať nejaký návod správneho vypracovania projektu budem veľmi rada. Ďakujem za všetky návrhy.
kopi
06.03.08,08:47
Dobré ránko, tiež máme pred sebou úlohu ako vytvoriť projekt na Elektronizáciu ZŠS,ak viete o niekom,kto je ochotný dať nejaký návod správneho vypracovania projektu budem veľmi rada. Ďakujem za všetky návrhy.


:mee: Aj ja sa prihováram... Prosím Vás, kto minulý rok uspel v projekte a dostal peniažky na školskú jedálen, pomôžte aj nám ostatným...j

Ďakujem.
sojciakova
06.03.08,12:07
Obávam sa, že takého kto napísal dobrý projekt tu asi nenájdete. Naša vedúca školskej kuchyne za mnou došla zo školenia s tým, že treba vymyslieť nejakú akciu do ktorej zapojíme deti, rodičov, učiteľov, inak projekt neprejde. Vraj naposledy komisia pri vyhodnotení nemala z čoho vyberať, projektov bolo veľa ,ale neboli napísané dobre.
Česť výnimkám.