JAJA11
01.08.07,10:52
Má niekto skúsenosti s BB v ČSOB. Mne sa parkrát už podarilo zle zadať príkaz. Stáva sa to vtedy ak v príkazoch ešte niečo zmením. Má niekto s opravami v tomto programe skúsenosti? Čo sa môže a čo nie? :confused: :mad: :o
Leila2006
01.08.07,11:11
Nemáme s ním žiadne problémy. Pred zadaním, resp. vyžiadaním autorizačného kódu si príkaz ešte prekontrolujem a odošlem, až keď som si istá, že všetky údaje sedia.
JAJA11
01.08.07,11:40
Nemáme s ním žiadne problémy. Pred zadaním, resp. vyžiadaním autorizačného kódu si príkaz ešte prekontrolujem a odošlem, až keď som si istá, že všetky údaje sedia.

Ja postupujem rovnako, dokonca si príkazy ešte vždy vytlačím. Teraz som dala príkazy, vytlačené ich mám ešte dobre, ale do banky som už poslala príkazy, kde sa mi jeden riadok prepísal druhým, čiže jedna platba sa nevykonala a druhá sa uskutočnila 2 x. Vôbec neviem, čo som spravila také, že sa to stalo. :mee: Asi si ich budem tlačiť až po podpísaní, aby som mala 100% istotu, že to pôjde dobre. :o :mee:
mysimis
01.08.07,11:46
Ja postupujem rovnako, dokonca si príkazy ešte vždy vytlačím. Teraz som dala príkazy, vytlačené ich mám ešte dobre, ale do banky som už poslala príkazy, kde sa mi jeden riadok prepísal druhým, čiže jedna platba sa nevykonala a druhá sa uskutočnila 2 x. Vôbec neviem, čo som spravila také, že sa to stalo. :mee: Asi si ich budem tlačiť až po podpísaní, aby som mala 100% istotu, že to pôjde dobre. :o :mee:

Dlhodobo využívam ČSOB business banking a nemám s ním žiadne problémy. Nechápem Tvoj postup, ktorý popisuješ. Ja príkazy vypisujem priamo do ich tlačív, vyžiadam si kódy, zaddám ich a platba je realizovaná. Potom sa mi tieto príkazy na úhradu dajú aj vytlačiť, čo aj urobím pre svoju evidenciu. To je všetko. Preto nechápem ako sa Ti môžu prepísať a čo dávaš podpisovať?
JAJA11
01.08.07,11:55
Dlhodobo využívam ČSOB business banking a nemám s ním žiadne problémy. Nechápem Tvoj postup, ktorý popisuješ. Ja príkazy vypisujem priamo do ich tlačív, vyžiadam si kódy, zaddám ich a platba je realizovaná. Potom sa mi tieto príkazy na úhradu dajú aj vytlačiť, čo aj urobím pre svoju evidenciu. To je všetko. Preto nechápem ako sa Ti môžu prepísať a čo dávaš podpisovať?

Ja používam software BusinessBanking, v ktorom vytvorím príkazy, ktoré podpíšem za pomoci platobnej karty a potom ich cez internet pošlem do banky. A v tom súbore príkazov sa mi podarilo to, čo sa mi podarilo. Asi len niečo nerobím správne, ale na telefónnom čísle mi nevedia povedať, čo robím zle. Na niečo som už prišla, na to si dávam pozor, ale znovu som vymyslela niečo, čo sa nesmie a prepísalo sa mi to. Myslím, že je to chyba v programe, lebo keď sa prepíše príkaz, malo by sa ma to aspoň opýtať, či to chcem. :mee:
Leila2006
01.08.07,12:09
Ja používam software BusinessBanking

Aha, ja nepoužívam ten softvér a kartu, ja používam autorizačné kódy cez SMS, takže v tomto prípade ti vôbec neviem poradiť.
mpca
05.01.09,09:51
Pre tých čo zabudli heslo buď pre užívateľa admin alebo pre iných dá sa to obísť napriek tomu že Vám na tel. linke povedia že sa to nedá a že musíte si vytvoriť novú databázu. Vzhľadom nato že je to citlivá informácia pošlite mi SS a ja Vám spätne pošlem postup.
S pozdravom