palmaria
02.08.07,09:51
Vie mi niekto prosím poradiť softvérik alebo firmu, ktorá by zaviedla elektronickú evidenciu dochádzky zapnutím PC pri príchode na pracovisko? Analogicky pri opustení pracoviska odlogovanie, a pod. Viete o niečom takom? Ďakujem za odpoveď:)
endrju
02.08.07,08:56
Stačí si chvíľu "pogoogliť". Ale spojenie evidencie dochádzky so zapnutím/vypnutím počítača považujem za veľmi nešťastné riešenie. Zamestnanec bude "odídený" z práce aj vtedy ak bude musieť z dôvodu "zakúsnutia" nejakého programu reštartovať počítač. :rolleyes:
Existujú elegantnejšie riešenia ... ;)
Evaman
03.08.07,08:08
No my máme Tinoc, ten je ale samostatný,nezávisle od jednotlyvých zamestnancov,má evidenciu sám v sebe a je káblom spojený s jedným PC,na kt. sa dochádzka kontroluje.Zamestnanci sa prihlasujú a odhlasujú čipovou kartou....Tieto dochádzkomery sú však nie lacnou záležitosťou a nadôvažok je potrebná každoročná aktualizácia programu...
Martin Mocko
03.08.07,08:13
Vie mi niekto prosím poradiť softvérik alebo firmu, ktorá by zaviedla elektronickú evidenciu dochádzky zapnutím PC pri príchode na pracovisko? Analogicky pri opustení pracoviska odlogovanie, a pod. Viete o niečom takom? Ďakujem za odpoveď:)

Takých softov je viac, ako už kolegovia spomenuli. Ja však osobne odporúčam vybrať soft, ktorý má prepojenie na mzdový software. Všetko záleží od počtu zamestnancov. Ale ak je ich veľa, tak stačí opraviť údaje v dochádzkovom programe (budeš tam mať určite strašne veľa chybných čipovaní - ľudia sú len ľudia) a potom prenesieš údaje do miezd. Je to takto ďaleko jednoduchšie.

Spýtaj sa výrobcu svojho mzdového softu, alebo keď nájdeš výrobcu dochádzky, tak sa ich opýtaj, či dokážu urobiť previazanie na mzdy.

POZOR!!! Aby predali svoj podukt, nasľubujú ti všetko.
endrju
05.08.07,18:59
...

POZOR!!! Aby predali svoj podukt, nasľubujú ti všetko.

Presne tak: nikto nemôže pre vás urobiť viac, ako dokáže ...

...

... nasľubovať dodávateľ. :) :cool: :D ;)

Nie je to náhodou jeden zo slávnych zákonov pána Murphyho? :rolleyes:
palmaria
06.08.07,06:10
Ďakujem všetkým za reakcie. :) Ja som síce oslovila 4 firmy, ktoré ponúkajú rôzne systémy, ale cenové kalkulácie sa mi zdajú veľmi vysoké vzhľadom na to, že sme malá firma (do 20 zamestnancov v BA). Preto som chcela niečo nenáročné...
Brkov
06.08.07,07:17
...Preto som chcela niečo nenáročné...

Pri evidencií dochádzky podľa mňa záleží od toho o čo v tej tvojej firme v skutočnosti ide.

Ak potrebuješ nástroj na kontrolu zamestnancov tak jednoznačne isť do špecializovaného softvéru, zamestnancom rozdať čipové karty, pri vstupe na pracovisko osadiť čítačku, kameru, vrátnika...

Ak je však kontrola výkonu zamestnancov vykonávaná ináč (hotová a kvalitne výkonná práca) tak ti stačí tabuľkový procesor (Excel, 602, OpenOffice, ...). Zamestnanci zapíšu do centrálne uloženého (zdieľaného) súboru príchod/odchod.
karasek
06.01.08,22:39
Na tejto stránke http://www.pokluda.cz/Stazeni.aspx je freeware eDocházka 1.3.095 Bonus 2008, ktorý je použiteľný aj na evidenciu neprítomnosti v práci. Je to síce po česky, ale to je predsa zrozumiteľný jazyk. A je to zadarmo!!!
Maaaria
12.09.09,08:41
poraďaci,
potrebujem od Vas poradit. v pracovnej zmluve mame ze mzda vratane pripl. za sviatky, soboty a nedele. Ide mi o to ako to mame uviest v evidencii. Ked pracovali aj cez vikend (casnik) mozeme to v evidencii uviest aj ked mzda mu ostava rovnaka nema ziadne priplatky.
dakujem